1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Parfois tendences – pavasaris/vasara 2011

 

Izteiktas dominantes ir čūskāda un salmu faktūra dažādās variācijās un krāsu gammās – gan dabīgajās, gan izteikti spilgtās. Katra kolekcijas līnija veido pārdomātas aksesuāru kombinācijas, kas ļaus katrai sievietei izvēlēties tieši sev piemērotāko un garastāvoklim atbilstošāko stilu. Krāsas ir spilgtas, kas aizvien aktualizējas ar siltā laika tuvošanos.

parfois_9_448

Sensory 70`s . Jautrība, jutekliskums, nekaunīgums. 70-to gadu hipiju laiki tiks atspoguļoti ar neona spilgtuma krāsām. Gan bižutērijā, gan somās dominē krāsu bloki un apdrukas. Somu materiāli bieži vien ir tekstila variācijas. Zīmīgas detaļas – bārkstis. Materiāli: džinss, apdrukāts audums, apgleznoti salmi, čūskādas imitācija. Krāsas: fuksija, dzeltena, ābolu zaļa, optiski balta, ledus zila, papaijas, melna, bēša.

parfois_4_430

Poppy 60`s. Šī kolekcija sevī ietver dažādu laiku motīvus. Pagātnes vērtību mūsdienu interpretācija, veiksmīga klasikas modernizētā versija mūsdienu dzīvei. Šī kolekcija patiks romantiskā un elegantā stila piekritējām. Materiāli: zvīņveida audumi, salmi, perforēti materiāli. Krāsas: ceriņu, ziloņkaula, dzeltenbrūna, dzeltena, koraļļu, sudraba, zelta, tabakas.

parfois_2_438

Hiper Real. Kolekcijā dominē ļoti vīrišķīgi motīvi, taču tajā pašā laikā arī moderni un inteliģējoši. Dizains ir atklāts un drošs, bet ar zināmu minimālismu un neuzkrītošām krāsām. Materiāli: čūskāda, dabiski salmi, smalki audumi, mikro perforēti materiāli. Krāsas: ziloņkaula, sarkana, veci rozā, oranža, tumši brūna, melna, tabakas, gaiša zelta.

parfois_7_438

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsretrospekcija.
Nākamais rakstsTikai tāpat.