12.5 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Ieskaties jaunajā Parfois kolekcijā!

 

Portugāļu zīmola PARFOIS jaunākās sezonas tendences raksturo modernas krāsu gammas, tekstūras un faktūras. Smeļoties iedvesmu no eksotiskajiem džungļiem, tika radīti aksesuāri ar batikojumiem un visaptverošām tropisko ziedu krāsu gammām.

Plecu somas un boulinga tipa somas veidotas, iedvesmojoties no rāpuļu ādas faktūras. Apšūtās metāliskās cilpiņas kopā ar dažādu krāsu audumu gabaliem, palīdz atmodināt tropiskā meža noskaņu. Rotaslietās dabīgā palete spēcīgi kontrastē ar oranžo, zaļo un tirkīza zilo krāsu. Grafiskā tematika piedāvā vienkāršotu krāsu paleti.

Iepirkumu somas, plecu somas, jostas un saulesbrilles veidotas no ģeometriskām figūrām, nospiedumiem un svītrām. Parfois zīmolam šosezon dominē 60to gadu noskaņojums, kurā izteikti pamanāmi spēcīgi krāsu bloki, kā arī nemainīgas vērtības – balta un melna krāsa.

Romantiskās tēmas ietver sevī caurspīdīgus materiālus, krāsainu metālu un izgriezumus, atgādinot mums par sievišķības un elegances pamata elementiem. Spilgts laima zaļums pievieno kvalitāti delikātajām kaklarotām, rokassprādzēm un somiņām.

Lai radītu relaksējošu vasaras brīvdienu sajūtu, tiek piedāvāti aksesuāri perfektā krāsu gammā saules toņos – oranžs, sarkans, zaļš un dzeltens. Šo spēcīgo krāsu kokteili var pamanīt uz salmu rokassomām, cepurēm, sīkām puķītēm un rafijas pilnpapēžu kurpēm.

PARFOIS veikalus atradīsi t/c Galleria Riga, t/c Galerija Centrs un t/p Alfa.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsNeizprotama attieksme
Nākamais rakstsInvestē sevī!