1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Investē sevī!

 

Mēs ar draudzeni pirms kāda laika skaitījām, cik daudz naudas mēnesī mēs ieguldām sevis lutināšanā. Šoreiz runa nebūs par ikdienas nepieciešamību (frizieri, manikīru, kosmetologu utml.), bet par to, kas dod mums veselību un spārnus – sporta nodarbībām, psihoterapiju, tango stundām franču valodas un ģitārspēles apgūšanu. Summa ir iespaidīga.

Protams, trakulīga ballīte nedēļas nogalē un jauna kleitiņa tā vien aicina, lai individuālo treniņu un dejas nodarbību šonedēļ izlaistu, bet es gribētu Tevi pārliecināt turēties pretī šim īslaicīgajam kārdinājumam.

Ja Tev būs skaists trenēts un lokans augums, arī iepriekšējās sezonas kleita izskatīsies superīgi. Ja Tu būsi dzīvespriecīga, pazīsi savas stiprās un vājās puses, būsi inteliģenta un pratīsi spēlēt kādu mūzikas instrumentu, tukšas sarunas pie kokteiļa Tevi vairāk nevilinās. Tu meklēsi augstākus plauktus un interesantākus cilvēkus, lai gūtu iedvesmu jauniem izaicinājumiem. Piemēram, šosezon iemācīties braukt ar kaitu vai izmēģināt orientēšanās sportu. Līdzīgs pievelk līdzīgu – tas ir likums.

Jauniete ar plašu redzesloku un dzīvu interesi par… dzīvi, ir pašpārliecināta, pievilcīga un interesanta apkārtējiem. Tāpēc nekavējies investēt savā veselībā un izglītībā. Šodien varbūt tas paņems daudz laika un naudas, bet ilgtermiņā noteikti atmaksāsies.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsIeskaties jaunajā Parfois kolekcijā!
Nākamais rakstsMELI!!!