7.9 C
Rīga
pirmdien, 6 maijs, 2024

9. martā Sapņu Fabrikā kāzu kleitu modes skates

 

Par kuru kleitu un kuru brīdi savā dzīvē visvairāk sapņo meitenes? Protams, par kāzu kleitu un par vispasakainākajām dzīves svinībām, kurās divi laimīgie noslēdz vienošanos būt kopā!

9.martā Sapņu Fabrikā, visa vakara garumā, notiks kāzu kleitu modes skates, kurās tiks demonstrēti vairāku pazīstamu kāzu kleitu zīmolu tērpi, turklāt ar pārsteigumu, ko saņems ikviens modes skates apmeklētājs.

Modes skatē piedalīsies kāzu salons Myosotis, kas ir oficiālais franču kolekciju Hervé Mariage pārstāvis Latvijā. Tērpus demonstrēs arī salons Fiancee, kura kolekcijā esošās Atelier Aimee kleitas ir veidotas no vērtīgākajām Francijas mežģīnēm un izgreznotas ar Swarovski kristāliem. Savulaik Atelier Aimee zīmola kleitu savām kāzām izvēlējās viena no slavenāko Amerikas politiķu Kenediju ģimenes pārstāvēm. Līgavām būs iespēja novērtēt arī kāzu kleitas no Soufflé un citiem kāzu kleitu saloniem. Modes skati vadīs aktieris Gundars Silakaktiņš. Tērpus demonstrēs Ginta Budes modeļu aģentūras modeles.

Tas būs interesants piedzīvojums gan topošajiem pāriem un, pats galvenais, līgavām, gan tām dāmām, kuras vēl kāzas neplāno, bet vēlas zināt, ko kāzu kleitu dizaineri šobrīd spēj piedāvāt. Iespējams, arī šuvējām tas varētu kļūt par ideju un ierosmju bagātu vakaru.

Modes skates starplaikos apmeklētājiem būs lieliska iespēja izbaudīt SPA rituālu, būs līgavu pārvērtības, iespēja rast idejas un ierosmi kāzu ceļojumiem un kāzu svinību rīkošanai, romantisko gaisotni papildinās retro automašīnas, kā arī apmeklētājus pārsteigs savdabīga izstāde – tās būs tortes, ko varēs arī degustēt.

Biļetes uz 9.marta modes skati Sapņu Fabrikā, Rīgā, Lāčplēša ielā 101 iepriekšpārdošanā www.bilesuserviss.lv un Biļešu servisa tirdzniecības vietās vēl var iegādāties 1 personai par Ls 5, bet 2 personām par Ls 8, pasākuma dienā biļetes kļūs dārgākas. Sīkāka informācija: www.kāzukleitas.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.