1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Rīgā atvērts jauns brīvā laika un sporta apģērbu veikals

 

Baltijā lielākais brīvā laika un sporta apģērbu ražotājs Audimas atver pirmo veikalu Rīgā. novatīvas ražošanas tehnoloģijas, moderni un tehnoloģiski augstvērtīgi audumi, spilgtas krāsas un dizains, kas izstrādāts kopā ar modes māksliniekiem no Lietuvas un Francijas.

No šī gada uzņēmums sācis īstenot jaunu tirdzniecības un kolekciju konceptu, orientējoties ne tika uz sporta, bet galvenokārt – uz brīvā laika un aktīvas atpūtas apģērbiem. Audimas galvenās priekšrocības ir tehnoloģijas un audumi. Apģērbs ražots no tādiem materiāliem kā bambusa šķiedra, merīnaitas vilna, mitrumu necaurlaidīgajiem audumiem Polartec, Primaloft, Micro Modal, Tencel u.c. 

Šī rudens kolekcijas veidotas īpaši domājot par dažādiem dzīves stiliem un vērtībām, saglabājot būtiskāko iezīmi – kvalitāti un funkcionalitāti. Jaunzēlandē mītošās merīnaitas vilna ir viens no galvenajiem šīs sezonas materiāliem un galvenokārt izmantots topu šūšanā. Tā ir ļoti viegla, mīksta un maiga, neburzās, palīdz uzturēt optimālu ķermeņa temperatūru, veicina mitruma iztvaikošanu un ir gaisu caurlaidīga. Ziemā tas ir ideāli piemērots apģērbs aktivitātēm ārā kopā ar ūdensnecaurlaidīgu virsējo kārtu. Līdz ar kolekcijām, kas veltītas aktivitātēm sporta zālē, slēpošanai uz kalna un treniņiem ārā, sortimentu veido arī īpašas pilsētas kolekcijas – Signature label sievietēm, kas radīta, iedvesmojoties no Odrijas Hepbernas apburošā tēlojuma leģendārajā kinofilmā Brokastis Tifānijā, un Challenger vīriešiem, kura vadmotīvs ir risks, ātrums, enerģija un izaicinājums. Šīs kolekcijas veidotas aktīvai pilsētas dzīvei – cilvēkiem, kas sportiska stila apģērbu izvēlas arī ikdienā. 

Audimas pirmais veikals atvērts t/c Domina Shopping.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.