1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vai kedas ir jaunās augstpapēžu kurpes?

 

Tikko notikušajās Chanel un Dior Haute Couture Spring/Summer 2014 skatēs dizaineri Karls Lagerfelds un Rafs Saimonss izvēlējās nomainīt tradicionālās augstpapēžu kurpes pret sievišķīgām kedām pasteļu toņos, rotātām ar akmentiņiem un zīda lentēm. Saskaņā ar portāla Fashionista informāciju, katrs Chanel kedu pāris tika izgatavots aptuveni 30 stundās un paredzams, ka maksās vairāk kā 3,000 eiro.

Divi modes vadošākie dizaineri ir izvirzījuši kedas starmešu gaismā, bet tas nenozīmē, ka augstpapēžu kurpes vari likt malā. Taču, pat ja tu mīli augstus papēžus, tev jāatzīst – pasaule, kurā vari valkāt sportiskus apavus ar džinsiem, kostīmiem un pat kokteiļkleitām, izklausās vienkārši satriecoši. Iedomājies nakti Vecrīgā bez augstiem papēžiem, skrienot no bāra uz bāru un dejojot līdz rītausmai bez jebkādām sāpēm. Šī ir komforta mode un mēs to gaidījām jau ilgi!

 

Protams, tev nav jāiztērē 3,000 eiro, lai iegūtu stilīgus un sievišķīgus sporta apavus. Veikalos meklē sportiskas formas ar sievišķīgiem akcentiem – mežģīnēm, mirdzošiem akmentiņiem un pasteļu toņiem. Tāpat vari nomainīt oriģinālās kurpju aukliņas pret mirdzošu, caurspīdīgu zīda lenti Chanel stilā. Tad pieskaņo kedu toni savai kleitai, lai iegūtu modernu un pārdomātu koptēlu, kas būs gan ērts, gan stilīgs.

Pirmā no kreisās: Michael Michael Kors, Eur 76.44, Nordstrom.com; Ash Zest, Eur 215.90, Topshop.com; Colors of California kedas koraļļu krāsā, Eur 55.53, Yoox.com; Saint Laurent ādas apavi metāliskā tonī, Eur 390, Net-a-porter.com; Asos Diva, Eur 35.12, Asos.com.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsĒdieni, kas liks tev ēst mazāk
Nākamais rakstsDāvināt prieku citiem.