-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Sāra Džesika Pārkere laiž klajā apavu līniju

 

Šo mirkli mēs gaidījām jau ilgi! Aktrise Sāra Džesika Pārkere, kuru vislabāk pazīstam kā Kerijas Bredšovas – kurpju atkarīgās žurnālistes – atveidotāju seriālā Sekss un Lielpilsēta, ir laidusi klajā savu apavu līniju.

Apavi tiks laisti klajā 28. februārī un būs nopērkami interneta veikalā Nordstrom.com. Krāsainā kolekcija, kurā tiks ietvertas elegantas augstpapēžu kurpes, sandales un kurpes ar pilno zoli, atspoguļos Pārkeres sievišķīgo stilu.

“Esmu iedvesmojusies no dažādām lietām – sākot ar krāsainajām lentēm, kuras sēju matos bērnībā, ziedu akcentiem no Sekss un lielpilsēta garderobes un beidzot ar vēlo septiņdesmito un agro astoņdesmito gadu klasisko stilu,” kolekciju komentēja Pārkere. “Es svēti ticu kvalitātei un ilgtspējībai, tāpēc šo kolekciju veidoju ar domu, ka sievietes manus apavus varēs valkāt gadiem.”

Kolekcijas ietvaros radītas arī vairākas somas, kā arī trencis, kas lieliski papildinās Sāras Džesikas Pārkeres stilu. Apavu radīšanā aktrise sadarbojusies ar Džordžu Malkemu – zīmola Manolo Blahnik izpilddirektoru. Tieši šis apavu zīmols reiz tika izcelts slavas zenītā, pateicoties Pārkeres atveidotās Kerijas Bredšovas apsēstībai ar Manolo Blahnik apaviem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.