1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kirstena Dansta kļuvusi par L’Oréal Professionnel pārstāvi

 

L’Oréal Professionnel priecājas paziņot, ka par pirmo starptautisko zīmola pārstāvi kļuvusi Kirstena Dansta. Talantīgā aktrise, kas ieguvusi labākās aktrises titulu 2011. gada Kannu kinofestivālā par titullomu filmā Melanholija, 2014. gadā piedalīsies trīs nozīmīgāko L’Oréal Professionnel jaunumu kampaņās.

ASV dzimušajai vācu izcelsmes aktrisei piemīt dabisks skaistums un neatkārtojams raksturs. Būdama viena no talantīgākajām savas paaudzes aktrisēm, Kirstena Dansta precīzi iemieso L’Oréal Professionnel vērtības. Viņas interesi par modi un jaunākajām tendencēm papildina gatavība eksperimentēt ar pašas stilu. Strādājot pie jaunas lomas, Kirstena Dansta nebaidās radikāli mainīt savu izskatu, lai labāk iejustos tēlā – viņas mati bijuši kā sarkanīgos, tā izteikti blondos toņos, veidoti gan akurātos un izsmalcinātos, gan mežonīgos un dumpīgos sakārtojumos. 

Aktrise atzīst, ka viņu un L’Oréal Professionnel vieno daudz kopīga: “Zīmols ir saistīts ar modes industriju. Es cienu tā pastāvīgo tiekšanos pēc inovācijām, izstrādājot jaunus produktus un pakalpojumus, kas ļauj radīt vismūsdienīgākos tēlus. L’Oréal Professionnel sniedz friziermeistariem iespēju īstenot apbrīnojamas pārvērtības, kas atklāj ikvienas sievietes skaistumu. Tieši tādēļ es priecājos būt daļa no šī lieliskā projekta.”

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.