9.3 C
Rīga
sestdien, 4 maijs, 2024

10 lietas, kuras pārstāt pirkt melnā krāsā

 

Nevienam nav šaubu, ka melnā krāsa ir garderobes klasika – tā patīk visiem un jebkurā situācijā izskatās lieliski. Taču rūpīgi izvērtē savu skapja saturu – vai tajā tumšo toņu nav par daudz? Iespējams, tev ir īstais laiks iegādāties vairākas klasiskas modes lietas pasteļu vai pat neona toņos – ir laiks ieviest jautrību, krāsas un vasaru arī tavā koptēlā!


1. Ādas jaka

Melna ādas jaka ir neapstrīdama klasika, tomēr pavasarī un vasarā tā var padarīt tavu koptēlu smagnēju. Kāpēc gan neizmēģināt jaku pasteļu toņos? Tā piestāvēs pilnīgi visam, sākot no džinsa, košām krāsām, romantiskām kleitām un visam pārējam. 

2. Saulesbrilles

Krāsainas saulesbrilles un spoguļlēcas šovasar ir topā, jo īpaši spilgtos plastmasas rāmjos. Tie izskatās lieliski, piestāv jebkurai nēsātājai. Pats labākais – praktiski nepastāv izteiktu vizuālu atšķirību 20 Eur un 200 Eur vērtām brillēm. Festivālu sezonas must-have!

3. Legingi sportam

Melni legingi ir tik garlaicīgi! Neviens nesaka, ka tev ir stundām ilgi jāpucējas pirms sporta zāles apmeklējuma, taču pierādīts, ka krāsām un raibiem rakstiem piemīt motivējošs efekts. 

4. Ikdienas krūšturi

Violeti, zili un pelēki krūšturi zem drēbēm neizceļas vairāk kā melna apakšveļa, taču izskatās foršāk un vasarīgāk.

5. Augstpapēžu kurpes darbam

Konservatīvām augstpapēžu kurpēm nav obligāti jābūt melnām, lai tās iederētos biznesa vidē. Droša izvēle būs gaišas un neitrālas krāsas kā pūdera rozā vai pelēkas, taču drosmīgākās meitenes var izvēlēties neuzkrītošus zvēru vai ziedu rakstus.

6. Žaketes

Klasiskas žaketes izskatās daudz labāk, ja tās ieturētas neona krāsās vai interesantos rakstos. Kombinācija, kas noteikti nostrādās: spilgta žakete, vienkrāsains tops, džinsi un krāsainas kurpes vai aksesuāri.

7. Clutch somiņas

Noliec melno vakara somiņu malā – tai ir laiks atpūsties! Ja nevēlies eksperimentēt ar košiem toņiem, izvēlies metāliskas zelta vai sudraba krāsas – tās piestāvēs jebkam un sniegs daudz labāku efektu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.