12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Britnija Spīrsa piedāvā veļas sēriju “The Intimate Britney Spears”

 

Starptautiskā popzvaigzne Britnija Spīrsa paziņojusi, ka sadarbībā ar mazumtirdzniecības partneri CHANGE Lingerie laidīs klajā nakts veļas sēriju: The Intimate Britney Spears. Kolekcijas atklāšana ar Britnijas piedalīšanos paredzēta 9. septembrī, ekskluzīvā pasākumā, kas norisināsies Ņujorkā Modes nedēļas ietvaros. Latvijā jaunā kolekcija būs nopērkama septembra beigās.

The Intimate Britney Spears
Britnija Spīrsa ir viena no provokatīvākajām māksliniecēm, kuras pēdējo divu desmitgažu laikā iekarojušas savu vietu uz muzikālās skatuves; ikonas statusu viņai ļāvušas iegūt dažas no valdzinošākajām un pavedinošākajām performancēm mūzikas vēsturē, izlaužot ceļu moderno sieviešu iespējām un rādot viņu spēku. Viena no izklaides nozares līderēm, kurai izdevies pārdot gandrīz 100 miljonus ierakstu visā pasaulē, Spīrsa iemieso dzīvē savu vīziju par greznu nakts veļu ar rotaļīgiem elementiem, kas ikvienai sievietei liks justies skaistai. Pēc izpārdotām pasaules turnejām un fanu izklaidēšanas vakaru pēc vakara, Spīrsa turpina paust pašapziņas un stila vēstījumu, piedāvājot desmit romantiskas sērijas ar The Intimate.

The Intimate Britney Spears piedāvā sievišķīgus veļas komplektus, klasikas iedvesmotas korsetes un kimono, kā arī tērpus atpūtas brīžiem, piemēram, džersija kreklus, šortus un bikses. Kolekciju raksturo smalki veidotas plecu lencītes un satriecoši rotājumi, ko papildina aptamborētas malas, atlasa lentes un mežģīņu apdare.

“Ikvienai sievietei jājūtas pārliecinoši un skaisti jebkurā tērpā, ko viņa valkā. Mana vīzija par The Intimate Britney Spears ir radīt apģērbus, kas būtu seksīgi, grezni, bet vienlaikus arī ērti. Ar lielu prieku piedāvāju šo kolekciju, jo jūtu, ka šo mērķi esam sasnieguši,” stāsta Spīrsa.

Kolekcija izstaro juteklisku greznību un pārspēj konkurentus, piedāvājot krūšturu bļodiņu izmērus no A līdz J, tādējādi tie ideāli derēs gandrīz jebkuram auguma tipam. Produkti tiek piedāvāti par pieejamām cenām, sākot no 17 līdz 79 EUR, un tiks papildus pārdoti arī tiešsaistē vietnē www.barenecessities.com, kā arī būs pieejami mazumtirdzniecības butikos visā ASV un Kanādas teritorijā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.