6.4 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Agnese Kleina, QooQoo un ECattus prezentē jaunu termokrūžu kolekciju

 

Nav noslēpums, ka mode un kafija iet roku rokā. Gatavojoties aukstajam laikam, iemīļotais veselīga ēdiena restorāns TERRA apvienoja spēkus ar trīs Latvijas modes ikonām – sabiedrībā pazīstamo blogeri Agnesi Kleinu, zīmola QooQoo radītāju un dizaineri Aļonu Bausku un modes zīmolu Ecattus – lai radītu saviem klientiem īpašu termokrūžu kolekciju, kurai ārpusē luste un iekšpusē siltums.

Termokrūzes tika prezentētas sabiedrībā pazīstamu viesu vidū, kurus ar gardumiem lutināja TERRA šefpavārs un virtuves pavēlnieks Fabians. Katra no trīs īpašajām krūzēm atspoguļo to radītāju īpašo individualitāti. “Ar savu dizainu vēlos pateikt to, ka dažkārt par nopietnām lietām var pasmieties. Es paužu ironisku un vieglu pieeju dzīvei un stilam, šis dizains pilnībā atspoguļo mana zīmola filosofiju,” saka Aļona Bauska.

“Bijām ļoti priecīgas par iespēju sadarboties ar Terru, jo varējām nodoties interesantam eksperimentam un noskaidrot, kā tas ir veidot dizainu ne vien apģērbam, bet arī termokrūzēm. Mūsu mērķis bija kafijas baudītājam piešķirt kompanjonu, kas agrā rīta stundā uzmundrinātu un iepriecinātu, tāpēc nolēmām krūzi rotāt ar ezīti,” par sevis izvēlēto dizainu stāsta Ecattus līdzīpašniece Evija Kalve.

Restorāna īpašniece Ilze Megne piebilst: “Ja nu ir viena lieta, ko mēs Terrā patiešām labi mākam, tad tā ir sastāvdaļu kombinēšana. Pateicoties Terrai, par saviem draugiem varam saukt brīnišķīgas meitenes, kuras ik dienas rada ļoti skaistas un sirdij tīkamas lietas, kuras radīja, mūsuprāt, skaistākās kafijas krūzes visā Rīgā!”

Īpašā termokrūžu kolekcija ir radīta ļoti ierobežotā skaitā un pieejama restorānā TERRA. Krūžu laimīgie īpašnieki iegūs arī mūža atlaidi kafijai restorānā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.