14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Burberry rudens/ ziemas 2015 kolekcija sievietēm

 

Londonā februāra izskaņā Burberry prezentēja jauno rudens/ ziemas 2015 kolekciju “Patchwork, patterns and prints” sievietēm. Cosmopolitan aicina Tevi ielūkoties un būt vienai no pirmajām, kas uzzina nākamo sezonu aktualitātes jau tagad.

Rudenī modē būs kašmira pončo apmetņi, bārkstotas šalles Burberry klasiskajos toņos, putekļu un lietus mēteļi, garas kleitas ar paaugstinātu vidukļa līniju, mežģīnes ar dzīvnieku un kamuflāžas elementiem, kā arī – mazās clutch somiņas. Gada otru pusi pavadīsim bohēmiskā atmosfērā ar ziedu rakstiem. Kolekcijas aktuālās krāsas: indigo, zilganzaļs, sarkans, burgundijas sarkans, okers. Tērpos dominēs angļu krēmkrāsas mežģīnes, spoguļvirsmas audumi, bārkstis, zamšāda.

Īpašu uzmanību izpelnījusies Burberry jaunā saulesbriļļu kolekcija, kuras būtiskākā iezīme ir apaļas formas. Brillēm ir salīdzinoši biezi rāmji dzintara, meža zaļos un dažādu tonalitāšu brūnajos zemes toņos.

Modes skati apmeklēja Burberry modeles un reklāmas kampaņas sejas Naomi Kembela (Naomi Cambell), Kara Deleviņa (Cara Delevigne), Džurdana Duna (Jourdan Dunn) un Keita Mosa (Kate Moss).

Zemāk piedāvājam ielūkoties Burberry jaunajā kolekcijā, modes šova aizkulisēs, kā arī uzzināt, kādus tērpus izvēlējušies modes skates viesi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.