7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

“Rīgas stila pavēlnieks” turpina pārsteigt

 

19. februārī kanālā RīgaTV 24 norisinājās trešais “Rīgas stila pavēlnieks” raidījums. Modes ekspertu komentāri par stilistu veikumu bija impulsīvi un tieši. Dāvids pat izteicās: „Briesmīgā lustra ap kaklu, kurpes katastrofa un karodziņus es labāk apēstu.”

Nedēļas tēma bija- skolas salidojums: izskatīties un justies par 10 gadiem jaunākai. Tērpus demonstrēja sievietes labākajos gados. Savukārt, dalībnieku veikumu raidījumā vērtēja modes mākslinieks Dāvids, stiliste Anita Altmane un modes blogeris Deniss Ševeļovs. Šajā raidījumā sacentās jaunais modes noteicējs, interneta veikala “Woodstock boutique” izveidotājs, stilīgais- Sergejs Hatanzeiskis un LaInspiration“ zīmola radītāja, stiliste – Sigita Brikmane.

Trešajā raidījumā dalībnieku uzdevums bija sakomplektēt apģērbus modes un izklaides centrā Rīga Plaza, lai modeļi varētu doties uz skolas salidojumu un, ne tikai izskatīties, bet arī justies par 10 gadiem jaunākām. Modes eksperti par stilistu veikumu diskutēja, viens otru oponēja un pieņēma neatkarīgu lēmumu.

Par muzikālo atmosfēru rūpējās “Kaļķu Vārtu” rezidentdīdžejs DJ Plastic, par brīnišķīgajām bildēm Kristaps Bardziņš.
Arī turpmāk, katru ceturtdienu, kanālā RīgaTV 24, un klātienē Blaumaņa ielā 32 modes sacensības. Laipni aicināts ikviens interesents. Ieeja no plkst. 20:30. Ieeja bez maksas.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.