11.6 C
Rīga
pirmdien, 6 maijs, 2024

Prezentē adidas StellaSport apģērbu kolekciju

 

adidas veikalā tirdzniecības centrā Domina norisinājās īpaša adidas StellaSport jaunās apģērbu un apavu kolekcijas prezentācija. To vadīja dziedātāja Aminata Savadogo un par muzikālo noformējumu rūpējās DJ Nina Elektrichka. adidas StellaSport kolekciju izstrādājusi pasaulslavenā dizainere Stella Makartnija (Stella McCartney), sadarbojoties ar adidas. Kolekcijai raksturīgas spilgtas krāsas un dinamiskas apdrukas, padarot to īpaši pievilcīgu jaunākai auditorijai.

Jaunā adidas StellaSport kolekcija ir radīta aktīvām meitenēm – tā ir apavu un aksesuāru kombinācija, kas īpaši piemērota skriešanai, jogai, treniņiem sporta zālē, peldēšanai, ziemas sporta veidiem, kā arī ikdienai. Kolekcijā ir iespējams atrast visu, sākot ar nepieciešamo sporta somai un beidzot ar oriģināliem apģērbu siluetiem.

adidas SellaSport radošā direktore Stella Makartnija komentē: “adidas StellaSport auditorija ir jauna, dinamiska un seko jaunākajām tendencēm. Tajā pašā laikā meitenes meklē arvien jaunus veidus, kā pierādīt sevi un izcelties. Mēs vēlējāmies, lai šīs sajūtas kopā ar īpašo stilu iemieso kolekcijā un darbojas kā dzinulis, kas spēj radīt arvien jaunu sasniegumu sprādzienu.”

Šajā kolekcijā dominē ne tikai stils, bet arī jaunākie sasniegumi sporta apģērbu un apavu tehnoloģijās, piemēram, climaliteTM audums, kas veicina temperatūras regulāciju. Kolekciju īpašu padara modernās zīmola apdrukas un oriģinālie silueti, piemēram, peldkostīmiem un viendaļīgajiem sporta apģērbiem. Arī adidas StellaSport apavi veidoti ar īpašu tīkļiņu labākai ventilācijai, turklāt īpaši izstrādātās apavu formas ap potītēm rada lielāku komforta sajūtu. Turklāt kolekcija ir papildināta ar īpašu sportisku aksesuāru izlasi – cepurēm ar nagu, aktuālām garajām zeķēm un krāsainām mugursomām.

Pavasara/vasaras adidas StellaSport kolekcija ir pieejama no 15. janvāra interneta vietnē adidas.com/StellaSport. No 19. februāra tā būs pieejama arī adidas veikalā, tirdzniecības cetrā Domina Shopping. adidas StellaSport ir kā papildinājums jau esošajām Stellas Makartnijas adidas kolekcijām. Dizainere ar adidas sadarbojas jau 10 gadus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.