2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Šīs vasaras kurpju un somu zīmols: Dune London

 

Dune London vienīgais veikals Latvijā, kas atvērts tirdzniecības centra Galerija Centrs 3. stāvā, piedāvā apavus vīriešiem un sievietēm. Papildus apaviem veikala plauktos atrodami arī dāmu maki, šalles un somas.

83 kvadrātmetru lielais veikals atbilst Dune London kopējam konceptam visā pasaulē un lepojas ar savu īpašo interjera elementu – reverso defilē podiumu. Dizainā ietvertas koši oranžas detaļas, koka elementi un balti akrila paneļi, radot mājīgu un mūsdienīgu koptēlu.

Zīmols dibināts Londonā un lepojas ar vairāk kā 20 gadu pieredzi apavu izgatavošanā. Dune London veic lielus ieguldījumus produktu attīstībā, lai nodrošinātu to izcilību un atbilsību aktuālajām tendencēm; tajā pašā laikā rūpējas par klientiem un izcilu servisu.

Sākotnēji Dune London bija vien 20 kvadrātmetru liela nodaļa modes preču veikalā Oxforda ielā Londonā, taču šobrīd tas ir izaudzis par pasaules līmeņa zīmolu ar 300 veikaliem visā pasaulē.

Ar plašu sortimentu un dažādību gan sieviešu, gan vīriešu preču klāstā, Dune London zīmols ir izsmalcināts un stilīgs, tajā pašā laikā piemērojams ikdienai. Elegantas laiviņas, dumpinieciski zābaki, ideālas augstpapēžu kurpes – lai kas tas arī būtu, Dune London piešķirs īpašu noskaņu izvēlētajam koptēlam.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.