15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Skaista apakšveļa brīnišķīgai vasarai

 

Lauma Lingerie 2015. gada pavasara/vasaras sezonu noslēdz jūnijā – ar 8 daiļām un sievišķīgas pašpārliecinātības strāvojošām kolekcijām, kuras raksturo jutekliska krāsu palete.

Kā maiga, silta un glāstoša jūnija brīze ir kolekcija Gentle, savukārt kolekcija Daydream aicinās pasapņot par šīsvasaras tālajiem ceļojumu galamērķiem. Spilgti trauslā, mežģīņu rotātā kolekcija Kasandra daiļajām būtnēm ļaus pasvītrot savu nepieradināto dabu, un kolekciju Nora sev atradīs tās, kuras novērtē minimālistisku, skaistu un funkcionālu dizainu – kolekcijā ir atrodams krūšturis, kurš paredzēts ar krūti barojošām māmiņām.

Īpašiem dzīves mirkļiem Lauma Lingerie piedāvā Tuxedo kolekcijas Midnight un Kadria, kuras liks justies ērti un kalpos uzticīgi, padarot gadījumu par notikumu. Jaunākajām dāmām, Lauma Lingerie arī jūnijā ir turpinājusi radīt dzirkstošās un dzīvespriecīgās Laumellekolekcijas – kolekciju Nikki augstu vērtēs tās, kurām patīk justies brīvi un nepiespiesti – mīkstais krūšturis bez karkasa ir tieši tas, kas nepieciešams! Savukārt, kolekcija Adventure dāmas piedzīvojumu meklētāja garu pacels vēl nebijušos augstumos – atraktīvais un krāsainais raksts ļaus dienai iesākties pilnā sparā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.