10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

30 seksa ”fīčas”, kuras noteikti vajadzētu izmēģināt katram vīrietim

 

 sexy-couple-sleeping

Nevainības zaudēšana, prezervatīvi ar reljefu, seksa rotaļlietas, visa diena gultā.. kas vēl? Nevainības zaudēšana Starta punkts uz miesas prieku pasauli. Ja jums joprojām šī lieta liekas problemātiska, ņemiet piemēru no Tanzānijas cilts go-go jauniešiem. Viņi nododas seksa priekiem ar arbūza palīdzību, kurā izurbj caurumu pēc patikas. Arbūzu lauks sauc!

Ejakulācijas aizture Lai arī jums nav ne sekundes laika, lai izpētītu visādas tantriskās blēņas, bet jūs vismaz varētu sevi savaldīt partneres baudas dēļ. Jo, lai sieviete uzbudinātos, nav vajadzīgs jūsu “es jau” pēc pirmā skūpsta, bet gan vismaz 15 minūtes uzmanības.  

Vismaz trīs pozas ir jāapgūst. Netiek ieskaitītas tādas pozas kā “ar cigareti rokās”, “pārskatot preses izdevumus” vai “izspiežot simtdivdesmit”. Ja jūs draudzene jau pietiekami pārliecinājusies, ka griestos nav nekā interesanta, tad iesākumam pamēģiniet viņu apgriezt uz vēdera.  

Masāža Nedaudz vēsa krēma uz plaukstas un uzticīgs smaids – ar to pietiek, lai jebkura mimoza atpogātu blūzīti. Pavisam nedaudz pūļu un maksimāli daudz taktilu apmierinājumu. Un tas neskaitās, ja esat nolīdzis profesionāla masiera pakalpojumus.  

Likt partnerei nosarkt Tas ir vienīgais veids, kā pārliecināties, ka jūsu sekss viņai patiešām sagādā baudu. Vaidi un mētāšanās tumsā vēl neko nenozīmē, bet sārtums krūšu rajonā ir pietiekoši uzticams rādītājs tam, ka esat savu padarījis un novedis viņu līdz orgasmam. Kaut gan, iespējams, ka viņai ir alerģija vai arī viņa kautrējas.  

Prezervatīvs ar reljefu Jums vienkārši obligāti tas ir jāizmēģina! Protams, jums no tā, ne silts, ne auksts, bet viņai gan būs pavisam interesantas, jaunas sajūtas, turklāt gumijas pumpiņas uz neilgu laiku pagarina saldkaislo procesu.  

Būsi trešais? Jau sen bija laiks to pajautāt viņas draudzenei vai savam čomam, piedāvājot pievienoties jums gultā. Šeit nav obligāti būt īpaši uzstājīgam un ar varu īstenot to dzīvē – draugi var arī pretoties. Bet ir vērts pamēģināt, vai ne?

Ieviest kārtību guļamistabā Vispirms izmet viņas flaneļa naktskreklu un mīksto rotaļlietu kolekciju no gultas. Ar sievieti kaut kas nav kārtībā, ja viņa guļ, apķērusi plīša zilonīti. Ja vien jūs nespēlējaties par skolotājiem un skolniecēm.

Abpusēja masturbācija Seskologi apgalvo, ka tas ļauj labāk vienam otru iepazīt, kā arī nodibināt psiholoģisku kontaktu un uzlabot attiecības. Jā, un vērojot vienam otru, jums ir iespēja visu sīki un smalki novērot un paaugstināt kvalifikāciju.  

Pusdienlaika sekss Sievietes to dievina: kad vīrietis vairs nav miegains un vēl nav noguris, nedaudz svešs un neticami biznesīgs, ieskrien uz piecām minūtēm tikai tāpēc, lai pamīlētos. Un arī jums nāk par labu dienas vidū sapurināties.  

Seksa rotaļlietas prasa, lai tās izmantotu. Ja jūs vēl ne reizi neesat izmēģinājis ēdamās biksītes, “mākslīgo maksti’, neesat izbaudījis prezervatīvus ar garšas piedevām un neesat apskaudis vibratora erekciju, tad, kur gan jūs esat bijis visu šo laiku? Labam seksam jābūt jautram.  

Bezmaksas orālais sekss Šī lieta prasa atdevi un nesavtību. Bet, vai gan ir vērts mēģināt viņu apbalvot ar orālo seksu, neprasot to pašu vismaz reizi, lai uz visiem laikiem viņas acīs paliktu par mīļu un rūpīgu puisi? Iespējams, viņa par to pastāstīs savām draudzenēm, un tas arī gribēs izmantot jūsu dvēselisko dāsnumu.  

Fotosesija Vēl viens nozīmīgs notikums vīrieša dzīvē: jūsu rokās ir fotoaparāts, bet acu priekšā – pilnīgi kaila draudzene. Šajā variantā izcili ērts ir polaroīds ( nav jāsarkst fotolaboratorijā). Fotogrāfēt var visu, pat visneiedomājamāko bezkaunību. Bet rādīt nepiedienīgās fotogrāfijas saviem čomiem vai viņas mammai galīgi nav obligāti.  

Spilvens Jūs vēl neesat iedomājies zem savas partneres dibene nolikt spilvenu? Tas palīdz pastiprināt spiedienu uz klitoru, kas pastiprina viņas baudu. Jums, savukārt, tas dod iespēju iekļūt dziļāk. Turklāt, spilveni uzsilst, un pēc tam uz tiem būs patīkami aizmigt.  

Sinhronais orgasms Uzskati par problēmu atšķiras. Ne visiem sinhronais orgasms liekas baudas virsotne, jo nekādu papildus baudu tas nenes. Bet tomēr, ir patīkami, kad tas notiek. Mēģināts nav zaudēts.  

Mazo Nav obligāti jāizmanto rokasdzelži, suņu ķēdes vai policijas steks. Vienkārši, lai viņa jūs sasien, lai jūs sajustu, kā tas ir – būt bezpalīdzīgam apzinātas sievietes rokās.

Pornо Esiet uzmanīgi: jūsu cietsirdīgā kino kolekcija var pavājināt viņas organismu, un nevis pastiprināt. Speciālisti apgalvo, ka sievietes ne īpaši satrauc vizuālie tēli un viņas dod priekšroku pašas savai iztēlei. Lai lieki neriskētu, piedāvājiet viņai pašai izvēlēties, ko skatīties, bet nebaidieties, ja viņa pēkšni apstājas uz kaut ko līdzīgu grupveida izvarošanai – tas tomēr ir labāk, nekā raudulīga erotiskā melodrāma.  Ātrais sekss Feministes jūs jau ir pārliecinājušas, ka gulta pastāv tikai priekš seksa maratoniem, bet galvenā bauda ir viņas orgasms? Aizmirstiet. Ātrais sekss var būt diezgan stimulējošs sievietei, it sevišķi, ja tas ir spontāns.

Peldēties! Nomainot rozetē iesprausto fēnu, iemērcētos rāpulīšus un koka knaģus ar svecēm, vīnu un aromātiskajām putām var lieliski atpūsties kopā ar draudzeni vannā. Senie ķīnieši apgalvoja, ka ūdens spēj  nodot tālāk otram viena domas un enerģiju. Bet, kas attiecas uz kontakta padziļināšanu…  

Izmest beidzot no gultas viņas mīļoto Jorkšīras terjeru. Vēl Napoleons teica, ka viņa galvenais ienaidnieks nebija ne austrieši, ne angļi, bet gan viņa sievai piederošais mopsītis. Ja nekāda pierunāšana, lūgšana un sarunāšana nepalīdz, piedraudiet nožņaugt sunīti ar kaklasaiti.  

Visa diena gultā Hedonisma augstākais punkts. Tikai problēma ir tajā, ka kādam no jums abiem ( nu ne jau jums!) tomēr vajadzēs piecelties, lai uzsildītu pusdienas un atnestu to uz gultu.  

Kāpņu telpa, lifts, jumts … …Mašīna, soliņš, tualete lidmašīnā, stulbais krēsls…Nu? Kaut ko no šī saraksta jau esat izmēģinājuši kā seksa hipodromu, vai arī bēdīgi apskaužat tos, kuri par to krāšņi melo?

Viņas apakšveļa Tas ir atjautības uzdevums. Viņa taču valkā jūsu bokseršortus, tad nu arī jūs piemēriet viņas mežgīņu apakšbiksītes. Zeķubikses arī noderēs. Sievietes apgalvo, ka viņām patīk, ka stingrais un gludais kaprons apķer viņu kājas. Vai tiešām neinteresē?  

Rupji lamāties seksa laikā ir visai moderni: Amerikā un Eiropā lamājas visās guļamistabās. Nekad nav par vēlu sākt, bet ir diezgan sarežģīti dzimtā valodā lamāties un izvairīties no dāmu aizskarošas apvainojošas intonācijas.  

Sado Kaut kur dziļi jūsos guļ mačo, vardarbīgais un ļaunais. Izlaidiet to brīvībā. Nav obligāti sist meiteni, bet, ja viņa piekrīt, lai izliekas, it kā atsakās dibināt ar jums intīmas attiecības. Pāris riņķi pa dzīvokli un vētrains fināls ir nodrošināti.  

Ievārījums un medus Kad nav bišu un zobārstu, kas uztraucas par jūsu kariesu, staipīgos, saldos šķidrumus lieliski var nolaizīt no rokām, kājām un vēdera. Labāk, protams, ja kājas pieder jūsu mīļotajai sievietei un nevis nejaušam garāmgājējam.  

Krūtis Krūtis, kuras nespiež kā espanderu un negrauž kā izsalcis kāmītis, ir diezgan svarīga sieviešu seksualitātes sastāvdaļa. Varbūt tas jums ir jaunums, bet prasmīgi stimulējot krūtsgalus var sievieti novest līdz orgasmam. Tikai nevajag stāstīt, ka jau esat ticis galā ar mātes kompleksu!

Petings-sekretings Izkrāso galraicīgo laika pavadīšanu tādās sabiedriskās vietās kā kino, teātris un restorāns. Tiek izmantots viss, kas atrodas vistuvāk – partneres kājas, rokas, mēle. Mērķis – apkārtējiem nemanāms orgasms, tas arī ir bonuss.

Atzīties mīlestībā Neņaudot un neīdot un nebeidzoties nost no pretīguma pašam no sevis – tas ir uzdevums, ar kuru galā tiks tikai īsts vīrietis. Ja, atvēris muti, lai kādam pateiktu galvenos vārdus, jūtat, ka jums uzkritīs stabs, pamēģiniet spoguļa priekšā pavingrināties. Ja, protams, jūs nebiedē perspektīva šajā patētiskajā brīdī jūsmot pašam par savu seju.  

Alkohols mūs izšķīra! Ar čomu izdzert desmitiem litru alus, jauki pavest laiku, apskaujot podu, bet meitenei pēc tam samelot, it kā esi kaut ko sliktu apēdis un saindējies. Šis punkts īpaši tiem, kuri līdz šim brīdim nav sasnieguši neko no augstāk minētā. Tāpēc mierinājums jāmeklē pudeles dibenā, iespējams viskija.

avots: sexandsex.ru
 

5 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.