14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Funkcionalitāte un spilgti toņi: jaunā H&M Sporta kolekcija

 

Funkcionālas lietas spilgtās krāsās lieliskam stilam un sportam H&M būs pieejamas H&M Sporta kolekcijā šajā rudenī. Jauni tehniski audumi ar kokvilnas sajūtu piešķir gan komfortu, gan labu sniegumu, bet košās apdrukas izskatās sportā zālē tikpat labi kā uz ielas. Brīva piegriezuma T-krekli, kas savilkti kopā ar sporta legingiem, ir ideāls un universāls tērps personalizētai treniņu programmai. 

Brīva piegriezuma un topi uz auguma rozā toņos vai melnbalti ar grafisku apdruku, sporta legingi ar spilgtām zigzaga strīpām vai pilnībā apdrukāti, kas cieši apņem vidukli un legingi skriešanai ar batikotu apdruku ar atstarojošiem elementiem – šīs visas lietas sezonas nomaiņā ir pieejamas no ātri žūstoša materiāla (quick dry).

Ķermenim un garam – krūštura topi un leginigi pieejami no patīkama melanžas auduma ar gaišiem krāsu laukumiem, savukārt siltās kārtas aktivitātēm ārā ir papildinātas ar jaku ar kapuci un polsterētu priekšu, un piedurknēm no melanžas. “Rudens H&M Sportā ir par svaigu motivāciju un atgriešanos pilsētas ielās pēc vasaras atvaļinājumiem. Man patīk, ka sporta tērps ar T-kreklu ar brīvu piegriezumu un legingiem ir gan funkcionāls, gan moderns,” stāsta Petra Smeds, H&M Sieviešu Sporta kolekcijas dizainere.

Pilnā H&M Sporta kolekcija veikalos būs pieejama jau no augusta.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.