9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Līgavu make-up tendences

 

Kāzas ir viens no skaistākajiem un nozīmīgākajiem mirkļiem sievietes dzīvē, tāpēc svarīgi, lai līgava būtu izvēlējusies sev piemērotu un arī aktuālu make-up. Līgavas make-up ir jābūt harmonijā ar līgavas personību! Jāizceļ skaistākās sejas iezīmes un jānomaskē defekti, ja tādi ir. Par aktuālajām līgavu make-up tendencēm vaicājām vizāžistei Zanei Ellerei.

Stāsta vizāžiste Zane: “Pirms īstās dienas es vienmēr tiekos ar līgavu uz izmēģinājuma make-up un frizūru. Izmēģinājums ir ļoti svarīgs, lai sieviete novērtētu gan vizāžista darbu, gan to, kā viņa izskatīsies savā kāzu dienā. Katram māksliniekam, arī vizāžistam ir savs rokraksts. Svarīgi, lai starp meistaru un līgavu būtu labs savstarpējais kontakts. Pirms izmēģinājuma es vienmēr palūdzu līgavām atsūtīt gan iecerētās frizūras, gan make-up foto, lai varētu saprast vēlmes un gaumi. Nereti līgaviņas atsūta man arī savu kāzu kleitu un iecerētos aksesuārus. Tā kā esmu gan stilists, gan vizāžists, tad spēju vizualizēt kopējo tēlu un pateikt, kas piestāvēs, kas nē un dot padomus harmoniska tēla radīšanai.”

Līgavu Make-up tendences

Klasisks, dabisks grims

Joprojām aktuāla ir klasika. Līgavas visbiežāk izvēlas dabisku grimu – maigas, mirdzošas, gaišas un pasteļu toņu acu ēnas. Taču ir gadījumi, kad kopējais tēls prasa drosmīgāku un dramatiskāku make-up.
Dabīgs grims izcels līgavas dabisko skaistumu, bet tajā pašā laikā paliks neitrāls un nenomāks dabiskumu. Viegls, dabisks make-up mierīgos pasteļu toņos ar gaisīgu mirdzumu. Gaiši, caurspīdīgi toņi sniedz grimam vieglumu.

Klasisks līgavas make-up

Klasisks līgavas make-up (izmēģinājums)

Klasisks līgavas make-up

Retro stila grims

Aktuāls ir arī retro stila grims, kad tiek izcelta acu kontūrlīnija, kas tiek pavilkta garāka, Merilinas Monro stilā. Līgavas pārsvarā izvēlas lūpas krāsot dabiskos toņos ar nelielu spīdumu, bet, protams, mēdz būt izņēmumi, kad izvēlas ko košāku.

Retro stila grims

Dūmakainas acis

Līgavas mēdz izvēlēties arī smoky eyes (dūmakainās acis), kas ir vairāk uzkrītošs un spilgtāks grims. Tas izskatās jutekliskāk, nekā klasiskais grims un līgavai liek izskatīties nedaudz viltīgākai un pašpārliecinātākai.
Izteikti dūmakainas acis ar neitrālām lūpām arī ir bieži sastopama tendence. Acu dūmakainās ēnas mēdz saskaņot, piemēram, ar kāzu krāsu vai aksesuāru un rotaslietu krāsu. Ļoti aktuālas ir metāliskas- zeltītas, sudrabainas un bronzas krāsas acu ēnuas.

Dūmakainas acis

Dūmakainas acis

Vēl Zane piebilst, ka svarīgi izmantot noturīgus make-up produktus, lai grims noturētos un izskatītos labi līdz pat rītam.

Vairāk foto meklē Zanes Elleres mājas lapā un Instagram profilā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.