1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

H&M prezentēs jaunus džinsu stilus

 

šajā septembrī H&M piedāvās sešpadsmit jaunus džinsu stilus, kas veidoti izmantojot pārstrādātu kokvilnu no tekstila izstrādājumiem, kas iegūti no Apģērbu Vākšanas Iniciatīvas H&M veikalos.

Drēbes vīriešiem, sievietēm un bērniem ir vieni no jaunākajiem soļiem uz H&M mērķi, lai radītu noslēgtu modes ciklu. šīs lietas būs pieejamas veikalos visā pasaulē. “Noslēdzot tekstila dzīves ciklu, kurā nevēlamas drēbes var tikt pārstrādātas jaunās, ne tikai samazinās tekstila atkritumus, bet arī ievērojami samazinās nepieciešamību pēc neapstrādātiem resursiem un citu modes ietekmi uz mūsu planētu,” stāsta H&M galvenais izpilddirektors Karls Johans Pērsons.

Jaunās džinsu lietas, kas veidotas no pārstrādātas kokvilnas un organiskās kokvilnas, ietver sievietēm trīs veida džinsus, sākot no ļoti šaurām līdz brīva piegriezuma džinsu biksēm, kā arī džinsu jaka, kombinezons ar paplatinātiem galiem un džinsu kombinezons. Vīriešiem tiek piedāvāta džinsu jaka ar rāvējslēdzēju, divu veida džinsu bikses un brīva piegriezuma auduma bikses ar džinsu pārklājumu. Tiek piedāvātas arī lietas bērniem, ietverot jaku ar rāvējslēdzēju un kapuci un mīlīgām dzīvnieka austiņām, elastīgas džinsu bikses ar fliteru detaļu pie ceļgaliem vai krekls ar kapuci un saplēsti džinsi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.