2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

PANDORA: rotas neaizmirstamiem dzīves mirkļiem

 

PANDORA visā pasaulē pazīstama ar savām skaistajām, kvalitatīvajām rokassprādzēm, kurām iespējams izvēlēties piekariņus katram dzīves mirklim. Izmantojot gadsimtiem senas meistarības tehnikas un apvienojot tās ar jaunākajām tehnoloģijām rotu ražošanā, PANDORA rada skaistus un sievišķīgus dizainus, kas kalpos mūžīgi.

Rotu ziemas kolekcija ataino kādu tālu, sastingušu karaļvalsti, kas pārklāta ar mirdzošiem, caurspīdīgiem akmeņiem un kristāliem matētos toņos. Jaunais pogas formas piekariņš ar savu smalko, delikāto dizainu sevī ietver vairākas meistarības tehnikas.

Izmantojot mirdzošus un krāsainus akmeņus, kas ir individuāli atlasīti un rūpīgi pārbaudīti, jauno piekariņu dizains sevī ietver mirguļojošus kubiskā cirkonija akmeņus, kas izvietoti apkārt rozes formā izkaltam kristālam katrā piekariņa pusē. Sānu daļā izkalto siržu formas piešķir dizainam vieglumu. Eleganti greznoti mirdzošā dizainā, jaunie aproču piekariņi ataino klasisku akmeņu izvietojumu un kalumus.

“Radot šīs ziemas kolekciju, mēs esam strādājuši jaunos juvelierizstrādājumu interpretācijas veidos, apvienojot dažādas meistarības tehnikas, akmeņu kalumus un toņus, atdzīvinot rotās emocijas. Krāsaino akmeņu izvēle sasaucas ar sezonas nokrāsām un sajūtām. Mēs nepārtraukti pilnveidojam mūsu dizaina un ražošanas procesus, lai atrastu visefektīgāko veidu, kā radīt visskaistākos produktus, kuru dimensijām un elementiem nav robežu,” skaidro Lee Antony Gray, Kompānijas Dizaina viceprezidents. “Mēs arī uzņemamies atbildību par juvelierizstrādājumu materiāliem, pārliecinoties, ka tie tiek iegūti no drošiem un uzticamiem avotiem. Tas rada rotām papildus vērtību,” viņš piebilst.

Šajā sezonā Tev ir dota iespēja svinēt jaunus, neaizmirstamus mirkļus ar augstas kvalitātes juvelierizstrādājumu inovāciju, kas apvieno tradicionālos rokdarbu paņēmienus ar mūsdienīgām tendencēm un sezonas maģiju!

Arī Cosmo izvēlējās savus favorītus no PANDORA jaunās ziemas kolekcijas:

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.