6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Novērtē ECCO Intrinsic jauno kolekciju!

 

Skandināvu apavu zīmols ECCO šoruden nāk klajā ar jaunu kolekciju ECCO Intrinsic, kas apvieno izcilu kvalitāti, komfortu un aktuālu dizainu. Intrinsic dizainā var atpazīt nianses no šosezon sporta apavos ierastās melnbaltā saspēles. Ja esi aktīva un tev patīk būt kustībā, jaunie ECCO Intrinsic apavi būs kā radīti tev!

Īpašu komfortu jaunās ECCO kolekcijas apaviem nodrošina noapaļotā zoles konstrukcija, bet anatomiskā liestes forma nodrošina dabisku kustību. ECCO Intrinsic apavi ir piemēroti aktīviem pilsētniekiem, kuri novērtē stilu un brīvību kustībā. Abi kolekcijas modeļu tipi ir radīti gan sievietēm, gan vīriešiem.

Arī Cosmo izmēģināja jaunos ECCO Intrinsic apavus un, lūk, mūsu verdikts:

Apavi ideāli piemēroti aktīvām meitenēm, kam ir svarīgs komforts, ērtums un labs izskats. Veidoti šobrīd tik ļoti modernajā stilā, tie lieliski piederēsies gan pie sportiska apģērba, gan arī pie kā klasiskāka. Svarīgi, ka apavu lieste ir ļoti ērta pēdai un kājas nenogurst, pat visu dienu pavadot ECCO Intrinsic. Kavē tikšanos? Ar ECCO Intrinsic tā nebūs problēma – apavi tev neliks vilties, pat ja nāksies krietni palielināt iešanas tempu. Savukārt, tām sievietēm, kurām garderobes komplektēšana sagādā kaut mazākās problēmas, melnais ECCO Intrinsic modelis ir kā radīts – šos apavus var pievilkt teju pie visa un tie izskatās lieliski!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.