4 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Vagabond pavasara–vasaras sezona

 

2016. gada pavasara–vasaras sezonu sagaidot, zviedru apavu zīmols Vagabond atklāj, ka sporta apavu tendence savu aktualitāti nezaudē joprojām. Sportiskie stili flirtē ar klasiskiem modeļiem, un jaunajā sezonā pieredzam, ka balerīnu tipa apavi atdzimst ar jaunu, stilīgu dizainu.

Tāpat ne mazāk aktuālas ir arī koksnes iedvesmotas sandales, kas ar dabas niansēm piedāvā masīvus papēžus un krāsu paleti, kas variē no zeltainas smilškrāsas līdz konjaka un melnai krāsai, kā arī krokodilādas apdrukai. 

Moderna minimālisma garu raksturo vienkāršas līnijas kopā ar izmeklētiem materiāliem, piemēram, atlasu, elastīgiem ielaidumiem un neitrāliem toņiem, kas runā paši par sevi. Visubeidzot, arī sportiskais šiks nekur nav zudis – šo stilu ir lieliski kombinēt ar ikdienišķu apģērbu, kā arī elegantu koptēlu. 

Arī vīriešu apavu modē šosezon ir aktuāls sportiskais stils visdažādākajās tā izpausmēs un krāsu gammās. Protams, arī klasiskā stila nianses spēlē būtisku lomu, piedāvājot eleganti modernus apavu modeļus gan darba ikdienai, gan arī svinīgiem brīžiem. Zamšs, āda, biezās zoles un sprādžu elementi ir tas, kam šajā pavasarī pievērst pastiprinātu uzmanību. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.