1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Zīmols I’m Your Shirt maina nosaukumu uz TALENTED

 

Dizaineres Indras Miklāvas radīto zīmolu I’m Your Shirt turpmāk sauks TALENTED. Iedvesma un iemesls šīm izmaiņām ir zīmola klienti, kuri ikdienā un svinīgos brīžos izvēlas tieši Indras Miklāvas dizainētos kreklus un kreklkleitas. Vārda maiņu zīmols atzīmēs sadarbojoties ar talantīgo stikla mākslinieku un dizianeru Arti Nīmani.

TALENTED radītos kreklus izvēlas un valkā ne tikai Latvijas mūziķi (grupa Astro’n’Out, Aija Andrejeva), komponisti (Edgars Raginskis, Anna Ķirse), žurnālisti (Agnese Kleina), aktieri (Kristīne Nevarauska, Elīna Vaska), mākslinieki (Ieva Bondare, Zane Veldre) un citas talantīgas personības, bet arī ārzemju profesionāļi. 2014. gadā Indras Miklāvas radītā kreklā ar iešūtu kaklasaites elementu uz skatuves Losandželosā kāpa amerikāņu hiphopa mākslinieks Will.i.am. Pētot savu klientu paradumus un uzklausot viņu vajadzības, zīmols ir transformējis un papildinājis kreklu un kreklkleitu dizainu un piegrieztnes, līdz sapratis, ka jāmaina arī nosaukums.

“Viņa mīļākā dienas daļa ir izdarīts darbs,” savu klientu raksturo Indra Miklāva. “Zinātkārs no dzimšanas, viņš grib zināt, kas pateikts starp rindām, kāds ir mainīgais lielums un kur slēpjas patiesība. Negaidītas idejas ir viņa drošā teritorija. Un īstais krekls ļauj tās realizēt.” Dizainere ir pārliecināta, ka kreklam jābūt tieši tik funkcionālam un vienlaikus vizuāli piesaistošam, lai ikviena talantīga personība to nemaz nejūt un var brīvi darīt savu darbu. Rēķinoties ar savu klientu dzīvesstilu, dizainere uzsver, ka labs krekls ir arī pašūts no viegli kopjama auduma, lai to var mazgāt veļasmašīnā un ātri izgludināt.

Vārda maiņu zīmols TALENTED atzīmēs ar jaunu kapsulkolekciju, kas tapusi sadarbībā ar talantīgo stikla mākslinieku un dizianeru Arti Nīmani un zīmolu Glass Muse. Viņš radījis kreklus papildinošas aproču pogas un kreklkleitām pieskaņotas rotas.

Glass Muse rotu ražošanā izmanto īpašu tehnoloģiju, kurā stiklu pārklāj ar plānu nerūsējošā tērauda kārtiņu, kas rada spoguļefektu. Tādējādi rota atspoguļo vidi un apģērbu, kļūstot par organisku kopējā tēla sastāvdaļu. Rotu autoram Artim Nīmanim tuva arhitektūra un izteikti ģeometriskas formas, tāpēc likumsakarīga ir viņa interese par četrstūri. Kombinējot stikla četrstūrus ar sudrabu, Glass Muse rada rotas par sevi pārliecinātām individualitātēm, kuri izvēlas klasiski elegantu minimālismu, kas veiksmīgi papildina nēsātāja stilu gadiem ilgi.

TALENTED kapsulkolekcija sadarbībā ar Arti Nīmani būs pieejama interneta veikalā Talented.company no 15. septembra. 

Foto – Bruno Kabucis

Modeļi- Līga (MoonModels) un Rūdolfs (Starsystem Latvija)

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.