6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Reebok Classic Leather: perfekti apavi rudens pastaigām!

 

Auksts laiks vairs nav šķērslis sportiskām un ilgām pastaigām: ar Reebok Classic Leather apaviem pat pēc stundām ilgas iešanas tu jutīsies kā tikko devusies ceļā. Turklāt šie būs īstie apavi, kas tev noderēs arī ikdienas garderobē – tos iespējams sakombinēt pat ar kleitām un svārkiem!

Kedas ir ļoti ērtas un mīkstas, tās izgatavotas no kvalitatīvas ādas, attiecīgi viegli kopjamas un piemērotas arī aukstiem un mitriem laikapstākļiem. Pats labākais ir tas, ka šajā kolekcijā iespējams iegādāties arī īpaši ziemai piemērotas kedas – ar silto Sherpa vilniņu iekšā. Tāpēc pat tad, kad pie mums sāksies slapjdraņķis un tuvosies Ziemassvētki, tev no šiem apaviem nebūs jāatsakās – tavas kājas tajos joprojām būs sausas un siltas.

Papildini savu rudens garderobi ar ērtiem un klasiskiem ādas apaviem, kas ir kā radīti nebeidzamām pastaigām, pateicoties īpaši ērtajai un triecienu absorbējošai zolei un izturīgai mīkstas ādas un zamšādas virspusei! Reebok Classic Leather apavu cena ir 95,99 EUR un tos var nopirkt veikalā Elkor Plaza.

Apavi pieejami dažādos toņos, pat Cosmo iecienītajā rozā krāsā – tāpēc gatavojies veikalā grozīties spoguļa priekšā, mēģinot izlemt, kuras Reebok Classic Leather kedas šajā rudenī un ziemā būs tavējās!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.