4.3 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Kādus svārkus izvēlēties un ar ko tos kombinēt?

 

Lai izceltu sievišķīgu siluetu, jebkurā gadalaikā jāizvēlas efektīgi zīmuļsvārki. Tiem jābūt augumam pieguļošiem, taisna griezuma un garumā ap vai mazliet zem ceļgala. “Pēc kontrasta principa aktuāli to valkāt kopā ar brīvu džemperi un mazu elegantu somiņu. Turklāt šobrīd topā ir dažādu grafisku rakstu un faktūru salikumi, kurus radoši var kombinēt vienā ansamblī – abstraktus zīmējumus ar krāsainu apdruku vai mežģīnes kopā ar adījumu,” skaidro stiliste Dace Vaivara.

Meitenīgam un jauneklīgam imidžam koledžas stilā šosezon piestāv īsi, uz leju paplatināti vai kupli svārki mazliet virs ceļgala. šis modelis piestāv figūrai ar platākiem gurniem un ir aktuāls salikumā ar romantisku blūzi. Vienkrāsaini, rūtaini vai puķaini – minisvārki lieliski izskatās kopā ar sievišķīgiem zābakiem vai vīrišķīga modeļa apaviem.

Un, lai vēsajās dienās nenēsātu tikai bikses, kā lieliska alternatīva ir kupli midi vai maksi garuma svārki no tvīda vai vilnas auduma. Tie kopā ar raupji adītu svīteri vai īsu kažokādas jaku radīs bohēmisku tēlu. Stiliste Katrīna Remesa-Vanaga skaidro: “Stilīgu akcentu un retro noskaņu koptēlam piedos aktuālās kaķacs formas brilles 50. gadu stilā. Kontrastam izvēlies lielu ģeometriskas formas somu un masīvus puszābakus. Bet, ja ir vēlme savam imidžam piešķirt mazliet eksotisku noskaņu, tad noteikti jāizvēlas pikanta sinepju toņa apģērbs.”

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.