2.5 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

Romantiska un gaisīga vienotība: COS 2017. gada pavasara – vasaras kolekcija

 

Romantiska un gaisīga vienotība. Viegla grafiskā precizitāte sastop moderno drēbniecību. Caurspīdīgums, ko papildina apjomīgi silueti. Izlasi vairāk par COS 2017. gada pavasara – vasaras kolekciju!

Sievietēm. 
šajā sezonā kostīmu interpretējam jaunā veidolā. Kokvilnas poplīna tops ar noņemamu priekšautu tiek kombinēts ar taisnām biksēm, bet apjomīga pilotu stila vējjaka no kokvilnas ar elastīgām detaļām veido komplektu ar platām biksēm tēraudzilā krāsā. Rotaļīga bezrūpība ir manāma savelkamās makšķernieku biksēs, kas kombinējamas ar apjomīgu kreklu ar aktuālu kakla līniju. 

Precizitāte ir galvenā un to papildina maigums, radot modernu un izteiksmīgu pieeju audumu kritumam, ka īpaši spilgti izceļas fakturētos svārkos – priekšautā, ko miksē ar asimetrisku haki krāsas topu. 

Krāsas. 
Maigu, pabalējušu toņu paleti akcentē gaišās krāsas – ziloņkaula, akmens un baložpelēkā, ko iedvesmojis Džeimsa Tarella (James Turrell) darbs Within, Without, kas spēlējas ar gaismām un optiskajiem efektiem. Kontrastējot ar tēraudziliem, zilganpelēkiem un pelēkzaļiem akcentiem, tiek panākta dabiskā un industriālā mijiedarbība.

Audumi
Izmeklēti fakturēti audumi tiek pretstatīti kokvilnai un zīdam, radot vieglumu un apstiprinot romantisku un savā ziņā nostalģisku sajūtu. Velvju un izliekumu formas bez pūlēm ļauj panākt izteiksmīgu siluetu, ko atbalsta tehniski un dabiski audumi. Daļēji caurspīdīgs neilons akcentē ideju par gaisīgu, neprognozējamu stāvokli, kas atgādina apjomīgu izpletni. 

Aksesuāri.
Pieejams ar zeltu pārklāts nenoteiktas formas rotu komplekts, kurā ietilpst gredzens, auskari un kaklarota. Kolekciju papildina gumijota, salokāma ādas soma tumšpelēki zaļganā tonī. Kedas un sandales no ādas lepojas ar elastīgu aizdari. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.