8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

4 iemesli, kādēļ lietoti bērnu apģērbi ir izdevīgākais risinājums, bērniem augot

 

Bērnība ir viens no skaistākajiem posmiem ikviena cilvēka dzīvē. Taču, mazajam augot, pieaug arī viņa vajadzības. Aizvien vairāk vecāku visā pasaulē izvēlas savas atvases tērpt stilīgos un kvalitatīvos lietotos apģērbos. Tiešsaistes tirgošanās platforma Andelemandele ir apkopojusi 4 iemeslus, kādēļ otrreiz izmantotie bērnu apģērbi var būt izdevīgs risinājums arī Tavā mājsaimniecībā!

Foto: Shutterstock.com

 

1. Atkārtoti izmantojami bērnu apģērbi palīdz ietaupīt naudu

Audzinot mazuli, laiks skrien nemanot – šķiet, tikai pamirkšķināji acis un Tava bērna jaciņa jau kļuvusi par šauru, zābaciņš spiež un jauno bikšu staras izskatās krietni par īsām.

Iegādājoties preces bērniem, ir skaidrs, ka tās tiks izmantotas īsu laika periodu. Iespējams, tikai vienu sezonu, pirms mazais jau atkal būs paaudzies. Kamēr veikalā nolūkots bērnu kombinezons var maksāt teju 100 EUR, saudzīgi lietots ziemas tērps, interneta tirgošanās platformā izmaksās tikai 30 EUR.

Kādēļ gan tērēt vairāk, ja tiešsaistē pāris klikšķu attālumā allaž ir pieejami kvalitatīvi un saudzīgi valkāti bērnu apģērbi?

2. Starp lietotiem apģērbiem iespējams atrast ekskluzīvas lietas

Dārgu zīmolu ražojumi parasti lepojas ar lielisku kvalitāti, taču to cenu zīme ne vienmēr ir draudzīga maciņam, īpaši, ja apzinies, ka manta tiks lietota neilgu laiku.

Iegādājoties lietotus iecienītu zīmolu apģērbus, apavus un aksesuārus, gan pieaugušajiem, gan bērniem, Tu varēsi ietaupīt ievērojamu summu, ko izmantot citām vajadzībām. Varbūt par ietaupīto naudu noorganizēt jautru ģimenes izbraucienu uz ūdens atrakciju parku vai romantiskas vakariņas divatā?

Foto: Shutterstock.com

3. Nepērkot jaunu apģērbu, Tu rūpējies par dabu

Jau reiz valkāti bērnu apģērbi ir daudz draudzīgāki apkārtējai videi. Lietotu apģērbu atkārtota pārdošana un pirkšana nerada pieprasījumu pēc jaunu mantu ražošanas, tādējādi palīdzot:

  • samazināt dabas piesārņojumu – pastāv uzskats, ka apģērbu industrija piesārņojuma radīšanas ziņā ierindojas otrā vietā aiz naftas industrijas. Drēbju krāsošanā izmantotās ķīmiskās vielas nonāk ūdenstilpnēs, apdraudot tur dzīvojošo radību, kā arī apkārtējo cilvēku veselību un dzīvību;

  • regulēt lētā darbaspēka neētisko izmantošanu valstīs ar zemāku ekonomisko attīstību – lielu daļu pasaulei pieejamo apģērbu šuj nabadzīgās valstīs dzīvojošas sievietes, kuras par savu smago darbu ne vienmēr saņem pienācīgu atalgojumu. Daudzos gadījumos šūšanā tiek nodarbināti arī bērni, kas šo laiku citādi varētu pavadīt mācoties vai rotaļājoties;

  • ietaupīt dabas resursus – piemēram, milzīgo ūdens daudzumu, kas nepieciešams, lai audzētu kokvilnu un izražotu kaut vienu džinsu pāri vai T-kreklu.

Lietotu apģērbu iegāde ir lielisks veids, samazināt planētai nodarīto kaitējumu, vienlaikus mācot bērniem rūpes par apkārtējo vidi!

Foto: Shutterstock.com

4. Lietotu drēbju „medības” var būt patiesi aizraujošas

Iepērkoties gudri un maciņam draudzīgi, Tu nejutīsi sirdsapziņas pārmetumus! Gluži pretēji – jaunu bērnu apģērbu iegāde kļūs par interesantām pērļu medībām!

Vai pazīsti to priecīgo sajūtu, kad beidzot izdevies atrast kāroto? Patiešām oriģinālu, lieliskas kvalitātes apģērba gabalu, kas pieejams tikai vienā eksemplārā un izskatās brīnišķīgi uzvilkts mugurā Tavai atvasei? Vai Tu zini, kur atrast šādus apģērba gabalus?

 

Jauni un lietoti bērnu apģērbi pie Andelemandele

Ērtākais veids kā uzmeklēt piemērotākās bērnu drēbes, ir apģērbu iegāde tiešsaistē. Ja Tu vēlies iepirkties bez sirdsapziņas pārmetumiem un iegādāties savam mazajam kvalitatīvas un stilīgas drēbītes daudzkārt lētāk nekā parastajos veikalos, Tev noderēs tiešsaistes tirgošanās platforma Andelemandele.

Platforma ir veidota kā tikšanās vieta pirkt un pārdot gribētājiem. Pateicoties detalizētajai meklēšanas sistēmai, kas iekļauj apģērbu atlasi, vadoties pēc izmēra, krāsas, zīmola, nolietotības pakāpes u.c. kritērijiem, vēlamo Tu atradīsi patiešām vienkārši! Turklāt, iepērkoties tiešsaistē, ietaupīsi arī laiku, kas citkārt tiktu pavadīts ārpus mājas stundām ilgi „ķemmējot veikalus”.

 

Ko iegādāties Andelemandele bērnu sadaļā?

Ielūkojoties bērniem veltītajā kategorijā, Tu redzēsi neskaitāmus sludinājumus, kas piedāvā nopirkt gan jaunus, gan mazlietotus vai pat no sendienām sataupītus bērnu apģērbus un aksesuārus.

Andelēšanās noris par krietni zemākām cenām nekā, iepērkoties, piemēram, lielveikalos, kur bērnu apģērbi ir pieejami daudzos eksemplāros un vairākkārtīgi uzcenoti.

Andelemandele Tevi gaida oriģinālas, labas kvalitātes drēbes gan mazuļiem, gan vecākiem bērniem. Piemēram:

  • siltas jakas un džemperi;

  • praktiskas un modernas bikses, legingi un svārciņi;

  • krāsaini T-krekli;

  • glītas kleitas un uzvalciņi svētkiem;

  • allaž nepieciešamie apaviņi un aksesuāri (cepures, šalles u.c..);

  • kvalitatīvas virsjakas, mēteļi un kombinezoni aukstam laikam;

  • mīksti bodiji un pidžamas omulīgam naktsmieram utt.

Foto: Shutterstock.com

Turklāt ar šīs tiešsaistes platformas palīdzību Tev būs iespēja arī pārdot sava bērna apnikušo vai par mazu palikušo apģērbu, kā arī citus mazuļu aksesuārus un piederumus (piemēram, rotaļlietas, bērnu ratiņus, barošas krēsliņus utt.) domubiedriem, kuriem šīs lietas ir nepieciešamas.

Lietoti bērnu apģērbi ir lieliska alternatīva, ja vēlies ietaupīt naudu, vienlaikus iegādājoties oriģinālas un skaistas lietas. Ieskaties Andelemandele.lv bagātīgajā pūra lādē un iepērcies bez sirdsapziņas pārmetumiem jau šodien!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.