5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Leoparda raksts – kā to veiksmīgi iekļaut savā garderobē?

 

Kad runa nonāk līz leoparda rakstam, daudzām sievietēm rodas šaubas, bailes un aizspriedumi. Tas tāpēc, ka dzīvē ir redzēti pietiekami daudz ne visai veiksmīgu piemēru tam, kā šis raksts tiek iekļauts garderobē. Mēs vēlamies parādīt, ka to var valkāt, ja to dara pareizi un ar mēru.

Izvēlies tikai vienu elementu

Lai nepadarītu sevi par apsmieklu, ir vērts zināt mēru. Viens elements leoparda rakstā būs vairāk kā pietiekami. Tas var būt mētelis, kurpes, somiņa, svārciņi, cimdi vai šalle. Ja izvēlēsies tikai vienu lietu leoparda rakstā, bet visu pārējo neitrālos toņos, būsi izveidojusi gaumīgu tēlu ar „odziņu”.

„Total look” atstāj vakaram

Vēlies pievērst sev uzmanību un visus pārsteigt? Leoparda raksts tam ir gluži vai radīts. Pamēģini izveidot no tā „total look” tēlu, tikai ievēro svarīgu noteikumu – rakstam uz visiem apģērba gabaliem jābūt vienādos toņos.

Protams, glītāk izskatīsies, ja neizvēlēsies visus elementus leoparda rakstā. Ja vēlies, lai tas ir pamanāms, izvēlies kleitu vai kombinezonu šajā rakstā. Nepārvērt savu koptēlu par kaut ko vulgāru!

View this post on Instagram

????

A post shared by Yulia Borsky (@yuliaborsky) on

Pavasarī un vasarā izvēlies rakstu uz balta fona

Siltajā gada laikā klasiskais leoparda raksts var šķist smagnējs, tāpēc dod priekšroku baltam fonam. Tēls izskatīsies svaigs un akcentēs tavu personību. Pie tam, piemeklēt pārējos apģērba gabalus būs vieglāk – baltu rakstu var kombinēt ar daudziem citiem spilgtiem toņiem.

Veido tēlu raksta krāsu gammā

Ja izlem par labu leoparda rakstam, kombinē to ar piecām citām krāsām: baltu, melnu, sarkanu, bēšu un zilu. Citas krāsas, protams, arī var būt, bet ar tām ir riskantāk. Starp citu, aktuālā „nude” krāsu gamma lieliski sader ar leoparda raksta detaļām – apaviem un somām.

https://www.instagram.com/p/BieSE4pnBzC/?tagged=leopardprint

Pieturies pie detaļām

Pievienots nelielās devās tas spēj jebkuru tēlu padarīt elegantu, sievišķīgu un nebūt ne vulgāru, kā daudziem patīk domāt. Ja tēls ir pārdomāts, izskatās lakoniski un stilīgi, bet tam pietrūkst „odziņas”, tad to var mainīt ar leoparda raksta palīdzību.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.