11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Šīs vasaras apavu mode – kas būs sievietēm kājās?

 

Mode mainās katru sezonu. Vasaras sezonā izpausties un eksperimentēt var daudz vairāk un brīvāk, nekā citos gadalaikos. Ko šovasar redzēsim uz ielām?

https://www.instagram.com/p/BjtvY1jgCLi/?tagged=mules

„Mule” tipa apavi

Apavi, kas ir iedvesmojušies no austrumiem, ir šīs sezonas tendence. Ar spicu papēdi, ar masīvu, uz nelielas platformas vai vispār bez papēža; neitrālā krāsā vai rakstaini – var izvēlēties jebkuru variantu!

Šos apavus droši var valkāt ar džinsiem, gaisīgām kleitām un elegantiem kombinezoniem.

Apavi ar kantainu purngalu

Ilgu laiku šāds modelis bija pazudis no mūsu redzesloka. Taču tagad tas ir atgriezies. Varbūt kādam šķiet, ka tas izskatās vecmodīgi, tomēr arvien vairāk cilvēku izvēlas tieši šādu modeli, kas pasniegts jaunā, svaigā un modīgā veidā.

Kurpes ar siksniņu uz papēža daļas

Klasisks modelis, kurš lieliski izskatīsies gan ar kleitu, gan ar biksēm. Lai arī cik vienkāršs būtu tavs apģērbs, šādi apavi piedēvēs tavam tēlam nopietnību un izsmalcinātību. Lielisks veids, kā sajusties kā dāmai karstā vasaras dienā!

Apavi kovboja stilā

Kas teica, ka savus kovboja zābakus vari valkāt tikai gada aukstajā laikā? Daudzviet tie ir populārs stila elements arī pavasarī un vasarā. Šogad it īpaši! Tikai izvēlies elpojošus un vieglus modeļus (piemēram, ar atvērtu purngalu).

Iešļūcenes

Kad vasara ir bijusi bez tām? Ērtas, mīkstas, var būt arī skaistas un gaumīgas. Šovasar lūko pēc ādas, mežģīnēm un spalvām!

Apavi ar caurredzamiem elementiem

Šajā sezonā caurspīdīgums ir populārs gan aksesuāros, gan apavos. Izvēlies caurspīdīgu papēdi vai caurspīdīgus materiālus. Tikai atceries – nemoki kājas un ļauj tām elpot.

Kurpes „zeķes”

Valkāt zeķes ar kurpēm vai sandalēm ir strīdīgs lēmums. Taču, ja runa ir par kurpēm „zeķēm”, tad tas ir ļoti modīgi. Šajā sezonā tādus modeļus piedāvāja pazīstamākie modes dizaineri.

Pīti apavi

Pīti apavi pat stingrāko tēlu padara vasarīgāku, vieglāku un bezrūpīgāku. Pie tam, šādi apavi tiek pieskaitīti pie ekoloģiskās modes.

View this post on Instagram

SNACK SNEAKS ⛲️ Shop Now.

A post shared by PLAYDATE SPONSOR (@playdatesponsor) on

Sporta apavi ar platformu

Alternatīva klasiskajām kedām. Šī tendence ir aktuāla jau vairākus gadus, un arī šogad nekur nezudīs. Ir arī skaidrs, kādēļ. Skaisti: platforma izstiepj siluetu un izskatās glītāk, nekā vienkārši sporta apavi. Ērti: mīksta staigāšana.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.