8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Sešas vasaras modes tendences, kas ir pārņēmušas Instagram (+FOTO)

 

Instagram var izmantot ne vien, lai apskatītu, ko ir sadarījuši draugi, vai, cik skaista ir daba, bet arī, lai smeltos modes un stila idejas. Vasaras laikā sievietēm īpaši patīk izrādīt savu garderobi, tāpēc ir skaidrs, ka Instagram laika josla būs pārpludināta tieši ar to. Portāls „Glamour” ir apkopojis, kuras ir tās vasaras modes tendences, kuras parādās visbiežāk.

Peldkostīms ar jostu

View this post on Instagram

Veronica. #swimwear#fashion#swuimsuit#body#onepiece#beltedswimsuit#instafashion#plaid#plaidswimsuit

A post shared by Tea's Fashion Boutiques. (@teasfashion) on

Jau rakstījām, ka peldkostīmu mode 2018.gadā ir plaša un daudzveidīga, tomēr peoldkostīms ar jostu izceļas vairāk par citiem.

Balta kleita

Viegla, gaisīga, vasarīga… Jā, tāda ir baltā vasaras kleita, kuru var pārveidot ar dažādiem aksesuāriem. Baltā kleita ir kā kanva, kuru var apzīmēt.

Sandales ar striķīšiem

https://www.instagram.com/p/BkIvk7fHoT2/?tagged=strappysandals

Jā, šādu apavu uzvilkšana ir izaicinošāka un laikietilpīgāka, taču tas ir tā vērts. Protams, parastas iešļūcenes tie nepārspēs, bet pamēģināt ir vērts.

Zīda midi svārki

Pirms pāris gadiem varbūt tu vēlējies valkāt tikai īsus šortus, bet šovasar daudz kas ir mainījies. Apģērbs ir ne tikai kļuvis garāks, bet arī stilīgāks. Zīda svārki ir pieejami dažādās krāsās, formās un stilos. Atliek atrast to, kas patīk vislabāk!

Sveiciens no 90-tajiem

Vai tu esi gatava atkal valkāt to topu, kurš ir ļoti staipīgs un gumijots? Ja neesi, tas nekas. To tavā vietā izdarīs citas sievietes.

Rūtainas bikses

View this post on Instagram

I *was* hoping to post this pic with a really happy caption because I had my driving test today and was enjoying some sort of strange, false confidence this morning, but I failed so… here it is anyway! Instagram is really just the highlight reel of people’s lives and while I don’t like to be negative on here, I also wanna be real. It’s a massive sore point for me that I can get myself to the other side of the world but I can’t get myself to my local shops, and I’m gutted that I’ve still got further to go with driving. SO disappointed with myself, but I’ll get there! If you drive, how many tries did it take you to pass? (If you passed first time, don’t comment – I hate you ????)

A post shared by While I'm Young (@danniellelily) on

https://www.instagram.com/p/BaZLuv5BEnS/?tagged=checkedtrousers

Pavasarī modē bija rūtainas kleitas, vasarā modē ir rūtainas bikses! Lielisks variants vēsākām dienām, ko var kombinēt gan ar vienkāršu topiņu, gan ar klasisku blūzi, gan ar siltāku džemperi.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.