13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Dodies uz Maijas Armaņevas lekciju, kurā uzzināsi par aktuālajām modes tendencēm!

 

30. maijā iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” notiks modes un dzīvesstila blogeres Maijas Armaņevas vadīta lekcija un praktiska nodarbība. Semināram iepriekš piesakoties, dalībniecēm būs iespējams iepazīties ar aktuālajām sezonas modes tendencēm. Ar šo semināru “Akropole” uzsāk regulāru sadarbību ar Maiju Armaņevu, sniedzot modes mīļotājiem iespēju ne tikai iepirkties, bet arī gūt vērtīgus ieteikumus gudrā apģērbu un aksesuāru komplektēšanā.

“Mūsu mērķis ir ne tikai sniegt unikālu iepirkšanās un izklaides pieredzi ikvienam “Akropoles” apmeklētājam, bet arī dalīties zināšanās, iedvesmot un izglītot par aktuālo modes pasaulē. Savus apmeklētājus regulāri iepazīstināsim ar pavasara/vasaras un rudens/ziemas sezonu aktuālajām modes tendencēm un ieteikumiem apģērbu un aksesuāru izvēlē,”norāda “Akropole Rīga” vadītājs un “Akropolis Group” valdes loceklis Kaspars Beitiņš.

Savukārt semināra vadītāja, blogere Maija Armaņeva uzsver: “”Akropolē” ir patiešām plašs apģērbu un aksesuāru piedāvājums, kāds nav citur Latvijā. Salīdzinot ar modes mekas Milānas piedāvājumu, “Akropole” nudien neatpaliek, tādēļ šī ir piemērotākā vieta, kur izzināt modes pasauli. Seminārā ne tikai aplūkosim 2019. gada vasaras modes tendences un to pielietošanu ikdienā, bet arī apskatīsim apģērbu komplektu piedāvājumu, ko būšu iepriekš sagatavojusi. Sev noderīgus stila ieteikumus seminārā varēs saņemt jebkura vecuma sievietes, lai pēc tam plašajā “Akropoles” veikalu klāstā varētu atrast sev piemērotākās tērpu versijas.”

 Maijas Armaņevas vadītais slēgtais seminārs notiks ceturtdien, 30. maijā no plkst. 10.00 līdz 12.00 kinoteātra “Apollo Kino” Star Lounge zonā. Divu stundu garumā Maija dalīsies ar zināšanām un vadīs lekciju par šīs vasaras modes tendencēm un to, kā tās iekļaut ikdienas garderobē. Īpaša uzmanība tiks pievērsta arī šobrīd aktuālās kapsulas garderobes izveidošanai. Pēc lekcijas norisināsies praktiska nodarbība, pielaikojot, izvēloties un komplektējot apģērbus un aksesuārus, kas noderēs ikvienai sievietei, neatkarīgi no ķermeņa tipa un vecuma. Semināra noslēgumā paredzēta arī jautājumu un atbilžu sesija, turklāt visas dalībnieces saņems pārsteigumus un dāvanas no dažādiem iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” veikaliem.

Vietu skaits seminārā ir ierobežots, un dalība maksa par piedalīšanos ir 35 EUR. Semināram pieteikties iespējams, rakstot uz e-pastu p.gustavsone@gmail.com. Ieeja pasākumā būs atvērta jau no plkst. 9.30, tāpēc semināra dalībnieces aicinātas izmantot “Akropoles” F ieeju.

Autors: Akropole

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.