8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Vai Megana Mārkla vairs nevar atļauties dārgu zīmolu apģērbus? (+VIDEO)

 

Pavasarī Megana Mārkla un princis Harijs pārcēlā uz ASV. Laulātais pāris ievācās milzīgā savrupnamā Losandželosā un maksimāli centās slēpties no medijiem, tas arī bija viens no galvenajiem pārcelšanās iemesliem. Megana Mārkla un Harijs bija pamatīgi noguruši no britu preses.

Jāteic, ka plāns neizdevās, jo arī Amerikas mediji naski gaidīja brīdi, kad beidzot viņiem izdosies iemūžināt bijušos karaliskās ģimenes locekļus. Dzīvojot Amerikā, pāris reti izgāja ārpus mājas, pa šo laiku princis Harijs un Megana bija piedalījušies dažādās “online” labdarības iniciatīvās.

Pāris pēdējoreiz manīts pagājušās nedēļas piektdienā, neskatoties uz to, ka Megana un Harijs centušies izskatīties pēc iespējas nemanāmi, viņiem nav izdevies paslēpties no vērīgajiem fotogrāfiem un viņu objektīviem. Princis Harijs un Megana nofotografēti mirkli pirms tam, kā viņi iesēžas savā automašīnā Cadillac SUV, kas novietots kādā Beverlihilzas stāvlaukumā.

Video

Savulaik Meganai tika pārmests par “dārgo apģērbu” iegādi, bet tagad Megana redzēta pavisam vienkāršā paskatā. Šoreiz Megana bija izvēlējusies kleitu no zīmola “Magic Linen”, kuras cena ir vien 76 ASV dolāri!  Salmu platmale no zīmola “Janessa Leone” gan ir krietni dārgāka – tās cena interneta veikalā ir 265 ASV dolāri.

Tie kuriem nepatīk Megana ir jau paguvuši pamatīgi pajokot, ka nu pienācis laiks, kad Megana beidzot sapratusi, ka nauda ir arī jānopelna, ne tikai jātērē… Interesanti, ka britu karaliskās ģimenes eksperte Keitija Nikola norādījusi, ka kopš pāris ir pametis britu karalisko ģimeni, viņiem pašiem nav izdevies nopelnīt un izdevumus ir apmaksājis prinča Harija tēvs, princis Čārlzs.

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.