-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Potera lomas atveidotājs Redklifs uzsācis jaunas attiecības

 

Aktieris Daniels Redklifs pēc šķiršanās no bijušās draudzenes Rozijas Kokeres velti laiku netērē. Jaunajam un daudzsološajam aktierim izveidojušās romantiskas attiecības ar filmas Kill your darlings aktrisi Erinu Dārku, vēsta izklaides ziņu portāls thehollywoodgossip.com.

Filma Kill your darlings, ko pavisam drīz varēsim redzēt kinoteātros, pagājušajā nedēļas nogalē piedzīvojusi pirmizrādi festivālā Sundance. Filma guvusi pozitīvas atsauksmes. Tās sižets norisinās aizvadītā gadsimta četrdesmitajos gados. 22 gadus vecais Daniels trillerī atveido Amerikāņu dzejnieku Alenu Ginsbergu. Filmā stāstīts par slepkavību, kurā iesaistīti vairāki rakstnieki un dzejnieki. Plānots, ka aizraujošo stāstu skatītāji uz lielajiem ekrāniem varēs vērot jau šī gada rudenī.

Filmu festivālā Sundance novērots, ka abi talantīgie aktieri Daniels un Erina skūpstījušies. Kā arī pēc filmas pirmizrādes kādās svinīgās pusdienās simpātiskā Erina esot glāstījusi Daniela ceļgalu. No tā varam secināt, ka abpusējās jūtas vairs netiek slēptas. Thehollywoodgossip.com ziņo, ka abas jaunās zvaigznes tiekoties jau kādu laiku, taču iepriekš neesot vēlējušies savas attiecības atklāt publiski. 

Publicitātes foto

Teksts: Madara Ozoliņa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.