5.5 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Anna Heteveja gatava dibināt ģimeni

 

Pievilcīgā Anna Heteveja (30), kuru drīzumā varēsim redzēt uz lielajiem ekrāniem filmā Les Misérables (Nožēlojamie), ir gatava kļūt par mammu. Kā aktrise atzinusi portālam contactmusic.com, viņa ar vīru, aktieri Ādamu Šulmani beidzot ir gatavi dibināt īstu ģimeni. Anna Heteveja kļuvusi daudz patstāvīgāka gan privātajā dzīvē, gan karjerā.

Pāris apprecējies pagājušā gada septembrī, pēc četru gadu ilgām attiecībām. Anna un Ādams jau drīz vēlas veidot īstu ģimeni. Aktrise atzīst, ka mamma gribējusi būt jau 16 gadu vecumā, taču pirms tam mērķis bijis izveidot karjeru. “Turklāt man svarīgi bija atrast cilvēku, kuru tiešām gribētu par savu bērnu tēvu. Tagad man tāds ir!” stāsta aktrise. Filmas Les Misérables (2012. g.) aktieru komandā Anna ir vienīgā, kurai vēl nav bērnu. Tomēr aktrise ir pārliecināta, ka drīz tas mainīsies. Kā zvaigzne atzinusi portālam contactmusic.com, viņa vēlas lielu ģimeni – gan savus, gan arī adoptētus bērnus. “Agrāk ļoti daudz domāju par to, kā iegūt kāroto lomu. Tomēr tagad vairāk esmu pievērsusies domām par bērniņu,” atzinusi aktrise.

Kadrs no filmas Les Misérables

Muzikālo drāmu Les Misérables kinoteātros varēs skatīties jau no 8. februāra. Stāsts, kura pamatā ir Viktora Igo romāns “Nožēlojamie”, ir par mīlestību un kaisli, kas norisinās 19.gs. Francijā.

Teksts: Madara Ozoliņa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.