2.2 C
Rīga
ceturtdien, 21 novembris, 2024

Recepte: Sojas un medus marināde sulīgai grilgaļiņai

 

Chicken Wing by Ramon Grosso on 500px.com

Sastāvdaļas
• 2 ēdamkarotes medus
• 40 ml sojas mērces
• 50 ml olīveļļas
• ķiploka daiviņa

Pagatavošana.
Medu sajauc ar sojas mērci. Pievieno olīveļļu un sakapātu ķiploka daiviņu, samaisa. Ja sojas mērce ir sāļa, sāli nevajag likt. Cepšanas vai saldēšanas maisā liek grilēšanai paredzēto gaļu, uzlej mērci, aizsien galu un patur vēsumā 30–45 minūtes, lai ievelkas marināde.

Labi garšo, ja izmanto vistas gaļai un lasim.

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.