17 C
Rīga
pirmdien, septembris 21, 2020

Kefīra plātsmaize ar rabarberiem — ātri un gardi!

 

Homemade rhubarb pie by Jevgeni Proshin on 500px.com

Sastāvdaļas:

1 glāze cukura, 2 glāzes miltu, 2 olas, 1 glāze kefīra, 175g izkausēta sviesta, cepamais pulveris, vaniļas cukurs.

Virsai:

Skābais krējums, rabarberi, cukurs, vaniļas cukurs.

Pagatavošana:

Visas mīklas sastāvdaļas sajauc viendabīgā mazā un izlej uz cepešpannas (to vispirms izklāj ar cepamo papīru). Rabarberus nomizo un sagriež sīkos gabalos. Ber virsū uz mīklas. Tam visam lej pāri krējumu, kas sajaukts ar cukuru un vaniļas cukuru.

Liek iepriekš uzsildītā krāsnī un cep aptuveni 20 minūtes 200-220 grādu temperatūrā.

Lai labi garšo!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!