Sastāvdaļas:
350 g vārītas vistas gaļas
150 g cieta siera
2-3 tomāti
2 gurķi
80 g rupjmaizes grauzdiņu
majonēze pēc garšas
1 ķiploka daiviņa
Pagatavošana:
Vistu, tomātus, gurķus un sieru sagriež gabaliņos.
Ķiploka galviņas saspiež ķiploku spiedē.
Atsevišķā bļodā samaisa ķiploku ar tomātiem, pievieno mazliet majonēzes.
Ķiploku maisījumu liek virsū vistas gaļai.
Gurķus sagriež gabaliņos un liek virsū tomātu maisījumam.
Tad liek grauzdiņus, kurus pārklāj ar plānu majonēzes kārtiņu.
Salātus pārkaisa ar smalki sarīvētu sieru.
Gatavus salātus liek ledusskapī uz 60 minūtēm.
Labu apetīti!