12 C
Rīga
sestdien, augusts 8, 2020

Frittata – pufīgā itāļu omlete ar dārzeņu, šķiņķa un siera pildījumu

 

Sastāvdaļas: 4 olas, 50 g sierra, 2 šķiņķa šķēles, 100 g brokoļu, 1 bulgāru pipars, sāls un pipari.

Pagatavošana:

Liec sildīties krāsni 180 grādu temperatūrā. Kamēr silst, sakul olas ar sāli un maltajiem pipariem. Sieru var pievienot uzreiz vai bērt omletei virsū tad, kad tā gandrīz gatava.

Dārzeņus nedaudz apcep, tad pievieno sagrieztu šķiņķi un sakultās olas. Pannai liek virsū vāku, un masu uz lēnas uguns cep aptuveni piecas minūtes. Kad omlete ir jau nedaudz savilkusies, liec to uzsildītajā cepeškrāsni. Cep, kamēr virsa paliek viegli brūna.

Labu apetīti!

 

Avots un foto: Lifehacker.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!