Sastāvdaļas: 4 olas, 50 g sierra, 2 šķiņķa šķēles, 100 g brokoļu, 1 bulgāru pipars, sāls un pipari.

Pagatavošana:

Liec sildīties krāsni 180 grādu temperatūrā. Kamēr silst, sakul olas ar sāli un maltajiem pipariem. Sieru var pievienot uzreiz vai bērt omletei virsū tad, kad tā gandrīz gatava.

Dārzeņus nedaudz apcep, tad pievieno sagrieztu šķiņķi un sakultās olas. Pannai liek virsū vāku, un masu uz lēnas uguns cep aptuveni piecas minūtes. Kad omlete ir jau nedaudz savilkusies, liec to uzsildītajā cepeškrāsni. Cep, kamēr virsa paliek viegli brūna.

Labu apetīti!

 

Avots un foto: Lifehacker.ru

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?