Sastāvdaļas: Vistas fileja, siers (pēc izvēles), bundža konservētu ananāsu, majonēze, eļļa cepšanai, garšvielu maisījums vistas gaļai, zobu bakstāmie kociņi.
Pagatavošana:
-Vistas fileju sagriež mazākos gabalos (bet ne pārāk) un izklapē.
– Sieru sagriež plānās šķēlēs, ananāsus – kubiņos.
-Ņem vistas fileju, uzsmērē nedaudz majonēzes, uzbez garšvielas, uzliek virsū siera šķēli un dažus ananāsa gabaliņus.
-Vistu sarullē un, lai pildījums nekristu ārā, rullīti nostiprina ar zobu bakstāmajiem kociņiem.
-Rullīti pārkaisa ar garšvielām un cep uz pannas no abām pusēm, līdz gaļa gatava (pēc tam var uz dažām minūtēm ielikt cepeškrāsnī).
Labu apetīti!