3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Recepte: Vistas fileja ar ananāsu un siera pildījumu

 

Sastāvdaļas: Vistas fileja, siers (pēc izvēles), bundža konservētu ananāsu, majonēze, eļļa cepšanai, garšvielu maisījums vistas gaļai, zobu bakstāmie kociņi.

Pagatavošana:

-Vistas fileju sagriež mazākos gabalos (bet ne pārāk) un izklapē.

– Sieru sagriež plānās šķēlēs, ananāsus – kubiņos.

-Ņem vistas fileju, uzsmērē nedaudz majonēzes, uzbez garšvielas, uzliek virsū siera šķēli un dažus ananāsa gabaliņus.

-Vistu sarullē un, lai pildījums nekristu ārā, rullīti nostiprina ar zobu bakstāmajiem kociņiem.

-Rullīti pārkaisa ar garšvielām un cep uz pannas no abām pusēm, līdz gaļa gatava (pēc tam var uz dažām minūtēm ielikt cepeškrāsnī).

Labu apetīti!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.