Attēls: Aija Geida/ Praktiski.la.lv

Sastāvdaļas

  • 6 nelieli āboli
  • 150 g kokosriekstu skaidiņu
  • 180 g cukura
  • 100 g sviesta
  • 120 g kviešu miltu
  • 2 olas

Pagatavošana.

Katliņā uz nelielas uguns izkausē sviestu. Pievieno kokosa skaidiņas un samaisa. Kad masa mazliet padzisusi, pievieno kviešu miltus, izmaisa. Olas sakuļ ar cukuru un pielej kokosa masai. Ābolus pārgriež uz pusēm, izņem serdes un saliek ietaukotā veidnē ar plakano sānu uz leju. Pārlej mīklu un cep + 160 °C 30–40 minūtes.

Kūka sader kopā ar vaniļas vai dzērveņu mērci.

 

Autors: Praktiski.la.lv

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?