2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Recepte: Eksotiskais melones ievārījums

 
Attēls: Instagram.com/cooking_mag

Sastāvdaļas:

  • 2 kg gatavas melones mīkstumu
  • 1,4 kg cukura
  • 20 g citronskābes

Pagatavošana:

Meloni sagriež nelielos gabalos, apber ar cukuru un atstāj uz 30 minūtēm. Tajā laikā izdalās sula.

Katlu liek uz plīts un vāra uz mazas uguns aptuveni 10 minūtes. Tad ņem nost no plīts un ļauj nostāvēties aptuveni 4 stundas.

Tad atkal liek katlu uz plīts un vāra melones masu vēl 10 minūtes, pieberot nedaudz citronskābes.

Gatavo ievārījumu lej burkās (jālej, kamēr karsts).

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.