Attēls: Instagram.com/cooking_mag

Sastāvdaļas:

  • 2 kg gatavas melones mīkstumu
  • 1,4 kg cukura
  • 20 g citronskābes

Pagatavošana:

Meloni sagriež nelielos gabalos, apber ar cukuru un atstāj uz 30 minūtēm. Tajā laikā izdalās sula.

Katlu liek uz plīts un vāra uz mazas uguns aptuveni 10 minūtes. Tad ņem nost no plīts un ļauj nostāvēties aptuveni 4 stundas.

Tad atkal liek katlu uz plīts un vāra melones masu vēl 10 minūtes, pieberot nedaudz citronskābes.

Gatavo ievārījumu lej burkās (jālej, kamēr karsts).

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?