9 C
Rīga
ceturtdien, augusts 13, 2020

Recepte: Klasiskā Ņujorkas siera kūka

 

Sastāvdaļas:

  • 150 g smilšu cepumu
  • 75 g sviesta
  • 900 g „Filadelfijas” siera
  • 200 g pūdercukura
  • 200 g krējuma (20%)
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 3 olas
  • 1 olas dzeltenums
  • Šķipsniņa vaniļas cukura

Pagatavošana:

1.Blenderī sasmalcini cepumus, pievieno tiem izkausētu sviestu un kārtīgi samaisa. Vienmērīgā kārtā izklāj masu cepamformas dibenā (diametrā 23 cm) un piespiež. Cep 180°C aptuveni 10 minūtes. Pēc tam ņem ārā un ļauj atdzist.

2.Tikmēr sajauc kopā sieru un pūdercukuru. Pievieno krējumu un miltus un samaisa vēlmreiz. Pakāpeniski pievieno pa vienai olai, dzeltenumu un vaniļas cukuru. Maisa, līdz rodas vienmērīga masa.

3.Masu vienmērīgi izklāj uz izceptās pamatnes un liek krāsnī uz 45 minūtēm un cep 160 °C.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!