Nepieciešams

500g ķirbja

50g grieķu jogurta vai skābā krējuma

100g kartupeļu

1 sīpols

2 ķiploku daiviņas

10g ingvera

1 ēdamkarote olīveļļas

3/4 l dārzeņu buljona

sāls

ķirbju sēklas (dekorēšanai, ja nepieciešams)

 

Pagatavošana

– Nomizo kartupeļus un ķirbi, sagriež tos nelielos gabaliņos.

– Nomizo sīpolu, ķiploka daiviņas un igveru. Tad tos sīki sakapā.

– Uz pannas apcep sīpolus, ingveru un ķiplokus.

– Aplej ar karstu dārzeņu buljonu un liek vārīties, tad pievieno gabaliņos sagriezto ķirbi, lēcas un kartupeļus. Uzliek katla vāku un vāra 15 minūtes.

– Kad zupa ir uzvārījusies, tad to sablenderē. Iekuļ jogurtu un pieber sāli, piparus.

 

Lai labi garšo! 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?