Nepieciešams

500 g kabači

200 g šampinjoni

2 tomāti

200 g maltā gaļa

3 ēdamk. eļļa

0,5 l buljons

300 g makaroni

Pipari, sāls, baziliks

Pagatavošana

Kabačus notīri un sagriez nelielos gabaliņos. Šampinjonus nomazgā un sagriez. Tomātus paturi verdošā ūdenī, novelc miziņu un sagriez.

Malto gaļu uz pannas eļļā apcep, tad pievieno kabačus un šampinjonus, turpina cept 5 minūtes. Pievieno buljonu, garšvielas, tomātus un visu uzkarsē.

Kamēr gatavo mērci, sāls ūdenī novāri makaronus. Makaronus liek uz šķīvja un pārlej ar mērci.

 

Lai labi garšo! 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?