10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Megana Mārkla nokļuvusi jaunā skandāla

 

Futbolista Ešlija Kola brālis Metjū kādā intervijā pastāstījis, ka Megana Mārkla apmelojusi viņa brāli. Kādā senākā intervijā Megana Mārkla esot stāstījusi, ka Ešlijs esot bijis neprātīgi viņā iemīlējies un dažādi centies sev pievērst uzmanību. Metjū pavēstijis, ka Megana nekad nav bijusi viņa brāļa, profesionāla britu futbolista simpātija.

Megana esot teikusi, ka futbolists esot “ļoti centies” pievērst sev uzmanību “Twitter” palīdzību un tas noticis 2013.gadā. Ēšlijs esot Meganu apbēris ar komplimentiem un faktiski “izsekojis” viņu, kā arī aicinājis un randiņiem. 

Futbolista brāli sadusmojusi šī senā “klača” un viņš šīs baumas atspēkojis. “Tās ir muļķības, tas ir pilnīgi izdomāts stāsts. Viņam noteikti nav bijis Megana jāpierunā uz tikšanos ar viņu. Megana Mārkla nav tāda tipa sieviete, kāda varētu patīkt manam brālim. Viņš nekad nav ar viņu aizrāvies,” – tā Metjū.

Interesanti, ka Ešlijs ir izturējies kā džentlmenis, viņš nekomentēja Meganas Mārklas agrākos izteikumus un sava brāļa komentārus par šo situāciju.

Britu prese Meganai pārmetuši viņas “izdomātos” stāstus, šādi izdomājumi neesot retums. Bijusī amerikāņu aktrise sūdzējusies par pārāk “personīgiem” jautājumiem no žurnālistu puses, tas žurnālistos rada neizpratni, jo agrāk Megana dalījusies ar savas privātās dzīves stāstiem, tomēr jāņem vērā arī tas, ka tagad Megana Mārkla ir Saseksas hercogiene.

Foto

View this post on Instagram

New challenge @dcfcofficial ????⚽️

A post shared by Ashley Cole (@theofficialac3) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.