-1 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Sezama konfektes – pašu gatavots kārumiņš!

 
Foto: Shutterstock

Sastāvdaļas:

  • 75 g sezama sēkliņu
    • 75 g sausā piena pulvera
    • 55 g pūdercukura
    • 150 g sviesta

Pagatavošana:

Pannā ar biezu apakšu uz nelielas uguns izkausē sviestu, pieber sezama sēkliņas un apcep gaiši brūnas (jārīkojas uzmanīgi, lai nepiedeg!). Izslēdz uguni, ielej masu bļodā un atdzesē līdz +25 °C. Pieber sausā piena pulveri, pūdercukuru un samaisa. Lej mazajās silikona veidnītēs vai izklāj pannā un ļauj, lai ledusskapī stundu sacietē, tad sagriež gabaliņos.

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.