3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Garda zivju zupiņa – vēsā laikā sasildīs

 
Foto: Andris Tiļļa

Pagatavošana – vienkārša!

Zivs galva, asaka, spuras – vārdu sakot, zupas izlase. Katlā ielej ūdeni, ieliek zivs izlasi, veselu nomizotu sīpolu, piparus un vāra buljonu, ik pa laikam noputojot netīrumus, kas rodas vāroties. Kad zivs “gaļa” atlec no asakas, izņem to ārā, noņem laša ”gaļu” no asakām. No buljona izņem ārā sīpolu un zupai pievieno burkānus un kartupeļus, lauru lapas un sāli pēc garšas. Buljona dzidrināšanai var pievienot mazliet degvīna. Vāra, līdz burkāni un kartupeļi mīksti. Pasniedz ar sagrieztiem lociņiem, pētersīļiem, dillēm.

 

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.