1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Seši apģērba gabali, kuriem vienmēr ir jābūt tavā pavasara garderobē

 

Jaunā sezonā – jauna garderobe! Taču pirms tu steidzies uz veikalu iepirkt jaunas drēbes, izpēti, kas tad šopavasar ir aktuāls. Izveido savu garderobes bāzi pareizi!

Universāls t-krekls

Izvēloties to īsto un vienīgo t-kreklu, rūpīgi izpēti tā sastāvu. Ir skaidrs, ka kokvilnas apģērbs kalpos ilgāk nekā sintētiskais. Investē savus līdzekļus kvalitātē, nevis kvantitātē. Arī krāsu izvēle ir svarīga – fokusējies uz neitrāliem toņiem: pelēku, baltu vai melnu.

Bleizeris

Pat, ja tev ļoti patīk bleizeri ar raibiem rakstiem un aksesuāriem, domā racionāli! Iegādājies klasisku, vienkrāsainu bleizeri, kuru tu varēsi pieskaņot daudziem apģērba gabaliem, kas jau atrodas tavā skapī. Tas ir diezgan universāls apģērba gabals, jo labi izskatīsies gan ofisā, gan velkot ar kleitiņu.

Ādas jaka

Šis ir apģērba gabals, uz kuru nedrīkst taupīt. Tas ir ideāls apģērba gabals pavasarim! Un, kas teica, ka ādas jakas ir tikai melnā krāsā? Ja nepatīk melna, izvēlies tumši brūnu vai smilšu krāsā. Tas ir apģērba gabals, kas no modes neiziet!

Džinsi

Šajā pavasarī džinsi var būt vienkārši tumši zili vai pabalējuši; ar kabatām vai bez… Galvenais ir, lai tie ir kvalitatīvi un ērti.

Mokasīni

Meklē apavus, kas būs gan ērti, gan stilīgi? Mums ir viens variants, ko piedāvāt – mokasīni! Tā ir klasika, kurai jābūt katras sievietes skapī. Ar tiem var iet gan uz darbu, gan šopingā, gan uz ballīti.

Kašmira džemperis

Stilīgs, ērts un praktisks – tāds ir kašmira džemperis. To var uzvilkt ne tikai ar klasiskām biksēm vai zīmuļsvārkiem, bet arī ar džinsiem un pat ar vasarīgu sarafānu. Vai tad ir atrodams labāks apģērba gabals vēsākām pavasara dienām?

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.