Foto: Andris Tiļļa

Pagatavošana – vienkārša!

Zivs galva, asaka, spuras – vārdu sakot, zupas izlase. Katlā ielej ūdeni, ieliek zivs izlasi, veselu nomizotu sīpolu, piparus un vāra buljonu, ik pa laikam noputojot netīrumus, kas rodas vāroties. Kad zivs “gaļa” atlec no asakas, izņem to ārā, noņem laša ”gaļu” no asakām. No buljona izņem ārā sīpolu un zupai pievieno burkānus un kartupeļus, lauru lapas un sāli pēc garšas. Buljona dzidrināšanai var pievienot mazliet degvīna. Vāra, līdz burkāni un kartupeļi mīksti. Pasniedz ar sagrieztiem lociņiem, pētersīļiem, dillēm.

 

 
1 komentārs
  1. Maris 2 gadi ago

    Fufels sūda reklāma

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?